about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ممنوعیت تجارت ارزهای دیجیتال سرعت توسعه صنعت فناوری اطلاعات را کاهش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به دنبال پیشنهاد بانک مرکزی روسیه برای ممنوعیت تولید و تجارت ارزهای دیجیتال در روسیه، وزارت ارتباطات روسیه بر ضرورت واکنش به ریسک‌های استفاده از ارزهای دیجیتال برای تأمین مالی فعالیت‌های غیرقانونی و تشکیل هرم‌های مالی و همچنین ریسک‌های مرتبط با کلاه‌برداری در این زمینه تأکید کرد.

این نهاد گزارش داد صنعت راه‌حل‌های بلاک چین که برای تولید و تبادل ارزهای دیجیتال مورداستفاده قرار می‌گیرند، یکی از روبه رشدترین بخش‌ها در حوزه نرم‌افزار بوده و بسیاری از پروژه‌های موفق بین‌المللی در زمینه ارزهای دیجیتال ریشه‌های روسی دارند و قابلیت‌های فناوری بلاک چین بسیار گسترده است. 

ماکسوت شادایِف، وزیر ارتباطات روسیه دراین‌باره اعلام کرد:

اعمال هرگونه محدودیت در انتشار و گردش ارزهای دیجیتال باعث می‌شود که توسعه صنعت راه‌حل‌های بلاک چین در داخل کشور متوقف شود. هرگونه محدودیت تنظیم‌کننده در این زمینه منجر به خروج متخصصان به کشورهای دیگر خواهد شد. در شرایطی که از سوی رئیس‌جمهور و دولت شرایط جدی برای پیشرفت توسعه‌دهندگان ملی نرم‌افزار فراهم‌شده است، اعمال ممنوعیت گردش ارزهای دیجیتال در چارچوب کلی سیاست‌ جاری حمایت از صنعت نمی‌گنجد.

وزارت دیجیتال روسیه پیشنهاد می‌کند اقدامات لازم برای تنظیم دولتی بازار انتشار و گردش ارزهای دیجیتال، تضمین شفافیت آن و کاهش ریسک‌های موجود برای سرمایه‌گذاران وظیفه‌شناس در ارزهای دیجیتال انجام گیرد. این کار بایستی در چارچوب نقشه راه مصوب دولت در اسرع وقت انجام شود.

بانک مرکزی روسیه چندی پیش پیشنهاد کرده بود تغییراتی در قانون اعمال شود و تولید و گردش ارزهای دیجیتال توسط صرافی‌ها و مبدل‌های ارز دیجیتال، پلتفرم‌های همتا به همتا در فدراسیون روسیه ممنوع اعلام شود و بابت نقض این ممنوعیت جریمه اعمال گردد.  

پیشنهاد شده بود بابت نقض ممنوعیت قانونی استفاده از ارزهای دیجیتال به‌عنوان ابزار پرداخت کالاها، کار و خدمات قابل‌خرید و فروش توسط اشخاص حقوقی و حقیقی (ساکنان فدراسیون روسیه) جریمه در نظر گرفته شود، سرمایه‌گذاری سازمان‌های مالی در ارزهای دیجیتال و ابزارهای مالی مرتبط و همچنین استفاده از واسطه‌های مالی روس و زیرساخت‌های مالی روسیه برای انجام معاملات با ارزهای دیجیتال ممنوع شود و بابت این ممنوعیت نیز جریمه اعمال شود. رگلاتوری همچنین ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه را یک راه‌حل بهینه توصیف کرده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/22 - 13:50- جنگ سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

میزبانی
1405/06/22 - 13:45- آسیا

میزبانی سمرقند از نمایندگان جوان پارلمان‌ها در نشست اتحادیه بین‌المجالس

اتحادیه بین‌المجالس، دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان‌ها را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد.

نشست
1405/06/22 - 13:33- آمریکا

نشست توجیهی سازمان ملل درباره مبارزه با تروریسم آنلاین

نشست توجیهی سازمان ملل درباره مبارزه با تروریسم، بر نقش فزاینده هوش مصنوعی و پلتفرم‌های آنلاین تأکید کرد.