about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

معاون وزارت ارتباطات روسیه برخی دلایل لغو فیلترینگ تلگرام را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ خبرگزاری تاس با انتشار گزارشی از دلایل لغو فیلترینگ تلگرام در روسیه خبر داد.

طبق گزارش این خبرگزاری، لغو فیلترینگ تلگرام به این دلیل انجام شده که امکان فیلتر کامل پیام‌رسان وجود نداشته و پاول دورف در مبارزه با تروریسم و مواد مخدر در روسیه همکاری و نقش چشمگیری داشته است. 

الکسی وولین (Alexey Volin)، معاون وزارت ارتباطات روسیه در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد:

این تصمیم وزارت ارتباطات نبوده و روسکوم‌نادزور و دادستان کل به این دلیل اقدام به لغو فیلتر کرده‌اند که در حال حاضر امکان فیلتر کامل تلگرام ازنظر فنی وجود ندارد و نمایندگان پیام‌رسان در مبارزه با تروریسم و اعتیاد همکاری فعالی داشته‌اند و تصمیم لغو فیلتر ازنقطه‌نظر فنی ممکن بوده است. 

 وولین خاطرنشان کرد وزارت ارتباطات هرگز تلاشی برای فیلتر تلگرام نکرده و برای این کار پیش‌قدم نیز نبوده است. 

روسکوم نادزور در ماه آوریل 2018 با رأی دادگاه تاگانسکی مسکو تلگرام را به علت عدم ارائه کلیدهای رمزنگاری به سازمان اطلاعات، فیلتر کرد و در 18 ژوئن 2020 نیز اعلام کرد که بر اساس توافق با دادستان کل روسیه فیلترینگ این پیام‌رسان را لغو کرده است.  

این سازمان در گزارشی اعلام کرد آمادگی پاول دورف برای مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی در تلگرام را مثبت ارزیابی کرده است. بر این اساس محدودیت‌های دسترسی به این پیام‌رسان که از بهار سال 2018 اعمال‌شده است، طبق هماهنگی‌های انجام‌شده با دادستان کل فدراسیون روسیه برداشته می‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
توقیف
1405/07/19 - 11:00- آمریکا

توقیف ۷ دامنه و ابزارهای هک توسط اف‌بی‌آی

اف‌بی‌آی ۷ دامنه را توقیف و ابزارهای هک مرتبط با فلکس تایفون را که زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دادند، مختل کرد.

فراخوان
1405/07/19 - 09:39- آسیا

فراخوان هند برای همکاری جهانی علیه جرایم سایبری

نخست‌وزیر هند درخواست همکاری جهانی در زمینه جرایم و کلاهبرداری‌های سایبری را کرد.

اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.