about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مقامات رژیم صهیونیستی به فرافکنی و دروغ پردازی‌های روزمره علیه ایران عادت دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از ایسنا؛ بهرام قاسمی در پاسخ به سؤالی در خصوص خبر هک تلفن همراه برخی از مقامات رژیم صهیونیستی و ادعای نقش کشورمان در آن گفت:

مقامات این رژیم به فرافکنی و دروغ پردازی‌های روزمره عادتی دیرینه دارند؛ این رژیم و مقامات آمریکا از سر خصومت، کینه توزی و ترویج ایران هراسی، به تعبیر خود آن‌ها درصدد اعمال فشار حداکثری به صور گوناگون علیه ایران هستند و تلاش دارند در این جنگ روانی از پیش شکست خورده، با ساخت و پرداخت انواع سخنان بی‌ربط در ایجاد یک فضای روانی علیه کشورمان اهداف خاص خود را دنبال نمایند.

قاسمی افزود:

آنان علاوه بر تولید دروغ، سعی دارند با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی، هر اتفاقی در جهان را ناشیانه به ایران مربوط نمایند؛ البته بی‌هیچ تردیدی، ایرانیان در حوزه‌های متنوع فن‌آوری، با اتکای به جوانان، از توانمندی‌های بی‌بدیل و غیرقابل‌تصوری برخوردارند ولی این توانمندی‌ها صرفاً به‌منظور رفع نیازهای داخلی و در جهت ارتقا جایگاه علمی این سرزمین و کاهش و قطع وابستگی‌های علمی و فن‌آوری به دیگران صورت می‌پذیرد.

قاسمی همچنین ضمن تکذیب ادعای نقش ایران در هک سیستم‌های پارلمان استرالیا نیز اظهار داشت:

بی‌شک این دروغ نیز بخش دیگری از همان جنگ روانی است که علیه توانمندی‌های مشروع ایران حوزه فن‌آوری صورت می‌پذیرد تا با طرح این توانمندی‌ها به‌عنوان یک تهدید، از پیشرفت و تقویت این توانمندی‌های علمی و بومی ممانعت به عمل آورند؛ تصور و خیال باطلی که همچون همیشه به‌عنوان آرزویی دست نایافتنی، تنها موجب خشم و عصبانیت آنان خواهد بود.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.