about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

واکنش تند فیفا به سیگنال دزدی عربستان

فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص پخش غیرقانونی مسابقات جام جهانی 2018 روسیه توسط عربستان بیانیه صادر کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شبکه سعودی beoutQ که همه مسابقات جام جهانی فوتبال 2018 در روسیه را از شبکه های دارای حق پخش تلویزیونی این مسابقات از جمله شرکت بین اسپورت قطر سرقت کرده و از طریق ماهواره عرب ست توزیع کرده است. این احتمالا به بخشی از دعوای بی پایان این دو کشور برمی گشته است. اینکه روابط اقتصادی دو کشور به طور کلی قطع است، سبب شده تا داشتن حق پخش انحصاری جام جهانی فقط توسط قطری ها، عاملی باشد تا این شبکه عربستانی برود سراغ استفاده از سیگنال‌های دزدی سرقتی!

این رفتار اما با واکنش تند فیفا روبرو شده است. ساعاتی پیش فدراسیون جهانی فوتبال به این سیگنال دزدی  واکنش نشان داد و بیانه‎ای به این شرح صادر کرد:

«فیفا مشاهده کرده است یک نهاد متخلف به نام  BeoutQ سعودی از ابتداى جام جهانى ٢٠١٨ تا به امروز، این مسابقات را به صورت غیرقانونى پخش کرده است. فیفا قرار است یک حرکت حقوقی علیه عربستان سعودی و افرادی که در این خصوص فعالیت می‌کنند در نظر بگیرد. فعالیت‎های مراجع قانونی عربستان و سایر کشورهایی که در حالاحاضر چنین کاری را انجام داده‎اند؛ مشاهده شده است و فدراسیون جهانی فوتبال اقدامات لازم را در این صورت انجام خواهد داد.»

باید دید فیفا در مقابل این شبکه عربستانی و فدراسیون فوتبال این کشور چه واکنشی نشان خواهد داد. آنها در کمترین حالت می توانند جایزه 8میلیون دلاری عربستان برای صعود به جام جهانی را تعلیق کنند. همچنین امکان در نظر گرفتن جرایم سنگین تر هم برای این کشور وجود خواهد داشت. جرایمی چون محرومیت های سنگین از فوتبال ملی .

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.