about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

این نگرانی به حدی است که حتی گروه تجاری وال استریت که از بزرگترین و قدرتمند ترین گروه های تجاری دنیاست، خواستار تشکیل شورای جنگ سایبری به ریاست کیث الکساندر، رئیس سابق NSA، شده بود.

خبرگزاری واشنگتن پست در مقاله ای اعلام کرد حملات سایبری احتمالی حتی می توانند صنعت و اقتصاد آمریکا را از طریق نابود کردن اطلاعات و یا حتی سخت افزار کارخانه های بزرگ فلج کنند. شرکت امنیتی Symantec نیز به تازگی اعلام داشته است که گروهی از هکرها به نام Dragonfly (سنجاقک) به نرم افزار شرکت های تولید کننده سیستم های کنترل صنعتی نفوذ کرده و موفق شده اند بدافزار خود را در این شرکت ها به اجرا درآورند. این نوع حملات سایبری جدید نیستند اما بسیار خطرناک می باشند و مهاجم می تواند زمان آسیب رسانی دلخواه را برنامه ریزی نماید. یکی از اولین نمونه های این نوع حملات استاکسنت بود که برای تخریب برنامه ی هستی کشورمان بکار گرفته شد.

لایحه امنیت سایبری پیشتر نیز در کنگره به بحث گذاشته شده بود، اما هر بار به دلایلی تصویب آن به تعویق افتاد. در سال های اخیر ادوارد اسنودن و ژولین آسانژ، اطلاعاتی از شنود مکالمات تلفنی شهروندان آمریکایی در رسانه ها منتشر کردند که خشم افکار عمومی را برانگیخت و باعث شد صاحب نظران، کنگره آمریکا را به مسامحه در قبال سازمان هایی مثل NSA متهم کنند. به نظر می رسد افشاگری ها در خصوص نقض حریم خصوصی یکی از دلایل اصلی به تعویق افتادن تصویب لایحه جدید امنیت سایبری در کنگره باشد.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.