about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برای نخستین بار یک ربات سگ‌نما وارد ارتش آمریکا شده و از این ربات برای عملیات شناسایی و امنیتی در یکی از پایگاه‌های هوایی این کشور استفاده خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گارد ملی پایگاه هوایی پرتلند آمریکا، نخستین واحد امنیتی این کشور به شمار می‌آید که نخستین روبات سگ‌نما را دریافت خواهد کرد. این پایگاه هوایی قصد دارد به تست فناوری این ربات پرداخته و از آن برای عملیات‌های شناسایی و امنیتی استفاده کند.

بر اساس گزارش‌ها، این ربات سگ‌نما قادر به انجام شناسایی تصویری و گشت زنی در اطراف حصار،‌ بدون آسیب رساندن به افراد داخل پایگاه است.

این پایگاه هوایی تا کنون یک ربات سگ‌نما دریافت کرده و در حال تست و بررسی قابلیت‌های آن است و در صورت موفقیت آمیز بودن پروژه، این فناوری به دیگر واحدهای ارتش نیز ارائه خواهد شد.

این ربات سگ نما می‌تواند با یک بار شارژ شدن به مدت هفت ساعت به عملیات بپردازد. کنترل این ربات از راه دور و توسط اوپراتور داخل پایگاه صورت می‌گیرد اما قصد ارتش آمریکا بدین صورت خواهد بود که با برنامه ریزی، این ربات به صورت خودگردان به انجام وظایف محوله بپردازد.

طی یک دهه اخیر استفاده از تسلیحات اتوماتیک و تجهیزات نظامی خودکار با استقبال و محبوبیت گسترده‌ای در میان ارتش آمریکا مواجه شده است.

البته استفاده از تسلیحات و تجهیزات خودکار و تاثیرات آن بر روی فرصت‌های شغلی در میان ارتش آمریکا به یکی از بحث‌های مهم تبدیل شده است. کارشناسان نظامی معتقدند که استفاده از ربات‌ها می‌تواند خلاقیت بیشتری را در عرصه نبرد برای ارتش به ارمغان بیاورد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.