about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به نظر می‌رسد واتساپ در جدیدترین آپدیت، قابلیت پشتیبانی هم‌زمان چند دستگاه از یک حساب کاربری را فراهم خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتساپ یکی از پراستفاده‌ترین پیام‌رسان‌ها در جهان است. این پیام‌رسان در آینده نزدیک، قصد دارد قابلیت جدیدی را اضافه کند که کاربران سیستم‌عامل اندروید و iOS بتوانند از حساب واتساپ خود در چندین دستگاه به‌صورت هم‌زمان استفاده کنند.

واتساپ باوجود محبوبیت بالا، نقص‌ها و انتقادهای زیادی نیز دارد. یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این برنامه، عدم امکان استفاده از یک حساب در چندین دستگاه است. البته اگر کاربران اکانت بیزینس داشته باشند، می‌توانند به این حساب در ۲ دستگاه دسترسی داشته باشند.

حال به نظر می‌رسد زمانی که این ویژگی به نسخه اندروید و iOS واتساپ اضافه شود، کاربران می‌توانند از یک حساب در چندین گوشی و تبلت‌ استفاده کنند. این موضوع با نسخه وب آن متفاوت است. کاربران می‌توانند با استفاده از این ویژگی، حساب‌های خود را در پیام‌رسان اصلی تائید کنند.

ویژگی پشتیبانی هم‌زمان واتساپ چند دستگاه درحال‌توسعه است اما اطلاع دقیقی از تاریخ عرضه نهایی آن مشخص نیست. این احتمال وجود دارد که این قابلیت عملکردی مشابه با نسخه وب آن داشته باشد. یعنی برای استفاده از حساب خود در دستگاه دوم، باید دستگاه اصلی به اینترنت متصل باشد.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.