about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش ایسنا، نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، جالب این است که وزارت امور خارجه آمریکا هرگز خودش را برای ساخت یک حساب کاربری برای هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق این کشور به زحمت نینداخته است. به علاوه کارمندان کلینتون نیز از قانون ثبت فدرال که کارمندان دولت را ملزم به حفظ و نگهداری نامه‌نگاری‌ها و مکاتبات در سرورهای وزارتی و سازمانی می‌کند، تبعیت نکرده‌اند.

نامه‌ها و ایمیل‌های مقامات فدرال به عنوان اموال دولتی تلقی می‌شوند و باید در بخش دولتی ذخیره شوند نه در ایمیل‌های شخصی تا بتوان از آن‌ها در آرشیو‌های ملی استفاده کرد.

دو ماه پیش در واکنش به بازرسی جدید ثبت فدرال وزارت امور خارجه آمریکا، مشاوران کلینتون مجبور به تجزیه و تحلیل هزاران ایمیل شخصی شدند. درنتیجه این اقدام معاون‌های کلینتون 55 هزار صفحه ایمیل را به مقامات ارائه کردند.

نیک مریل، سخنگوی کلینتون از اقدام‌ وی برای استفاده از حساب‌ کاربری شخصی دفاع کرده و گفت: ازآنجایی‌که کلینتون با مقامات وزارت خارجه دیگر کشورها با ایمیل‌های دولتی‌شان مکاتبه‌ کرده، انتظار داشته تا این مکاتبات ثبت شوند.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.