هک کردن گروه های حقوق مدنی توسط دولت چین
تهیه این گزارش 4 سال به طول انجامیده است و در آن محققان با بسیاری از سازمان های جامعه مدنی در ارتباط بوده اند. بررسی های انجام شده بر روی شبکه های این سازمان ها نشان می دهد که اکثریت آنها توسط بد افزارهای مخرب مورد حمله سایبری قرار گرفته و اطلاعات مربوطه به دست هکرهای دولتی چین افتاده است.
گروه های مورد مطالعه به طور کامل مشخص نشده اند اما از میان آنها می توان به دو سازمان حقوق بشر که بر روی مسائل حقوق چینی فعالیت دارند، پنج سازمان حقوق بشر مستقر در تبت و دو سازمان دیگر که در مورد مشکلات مختلف حقوق بشر در بسیاری از کشورها مشغول به فعالیت می باشند اشاره کرد.
در ادامه این گزارش بیان شده است که هکرهای دولتی چین از ابزارهای مانند Cyberspark و Url query برای نظارت بر آسیب پذیری های وب سایت های سازمان های مذکور استفاده کرده و نحوه فعالیت کارکنان را به سرقت بردند. آنها همچنین از طریق آسیب پذیری فلش پلیر که با کد شناسه CVE-2012-5054 شناخته می شود کاربران این وب سایت ها را در معرض خطر قرار داده اند. این پژوهشگران همچنین دریافتند نرخ تشخیص ویروس برای آنتی ویروس ها راه حل ناامید کننده ای بوده، چرا که درصد شناسایی ویروس ها زیر 50 درصد عنوان شده است.
بسیاری از کشورهای دیگر نیز فراتر از مرزهای چین، تحت تاثیر این حملات سایبری قرار گرفته اند. کانادا یکی از این کشورهاست که حملات بدافزارهای مخرب از آدرس IP های چینی نشات گرفته است.