about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مطابق اخبار جدید، به نظر می‌رسد هکرها به روش تازه‌ای جهت هک کردن پسورد دست پیداکرده‌اند و آن گوش دادن به صدای تایپ کردن کاربران است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هک کردن پسورد می‌تواند به روش‌های متنوعی انجام شود. یکی از معمول‌ترین راه‌ها، آن است که کاربر از پسوردهای قابل حدس و غیرپیچیده ای استفاده کرده باشد و این‌گونه هکرها می‌توانند بدون کوچک‌ترین زحمتی پسورد وی را به دست بیاورند.

روش‌های پیچیده‌تری نیز برای هک کردن پسورد وجود دارد؛ ازجمله فیشینگ که هکرها در آن وب‌ سایتی شبیه به وب‌سایت اصلی می‌سازند و زمانی که کاربر اطلاعات خود را در وب‌سایت جعلی وارد می‌کند، تمامی این اطلاعات توسط هکرها سرقت می‌شود.

به نظر می‌رسد اخیراً هکرها برای سرقت پسورد کاربران به روش تازه‌ای دست‌یافته‌اند و آن گوش دادن به صدای تایپ کردن کاربران است. در مطالعه‌ای که اخیراً توسط دانشگاه کمبریج انگلستان و دانشگاه لینشوپینگ سوئد انجام‌شده، به نظر می‌رسد هکرها می‌توانند نحوه تایپ کردن شما را کشف کنند و از این طریق نیز ممکن است به پسورد شما دسترسی پیدا کنند.

به نظر می‌رسد این روش بهترین روش برای هک کردن پسورد نباشد، زیرا با توجه به تحقیق انجام شده، به نظر می‌رسد الگوریتم مورد استفاده در این روش تنها موفق به حدس 31 مورد از بین 50 مورد آن هم در 10 بار تلاش شده است. ممکن است پسوردهای طولانی‌تر چالش‌های بزرگ‌تری برای این روش هک هستند؛ بااین‌حال همین پسوردها نیز ممکن است با به‌کارگیری این روش هک شوند.

هکرها با استفاده از این روش، می‌توانند پسوردهای تایپ‌شده درگوشی‌های هوشمند یا تبلت ها را نیز با استفاده از موج صوتی تولید شده از برخورد انگشتان کاربر با صفحه نمایش که به میکروفن دستگاه منتقل می‌شود، به دست بیاورند. لازم به ذکر است؛ این اقدام نیازمند آن است که هکرها گوشی هوشمند را به بدافزارها آلوده کرده و به میکروفن آن دسترسی داشته باشند.

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.