about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

هک کردن دستکش بازی نینتندو برای کنترل پهپادها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ نولان مور مهندسی است که با هک کردن دستکش یادشده هدایت پهباد Parrot AR را با حرکات دست ممکن کرده است. البته وی برای این کار مجبور شد برخی اجرای این دستکش را تغییر دهد و چند برد کنترل جدید هم به آن اضافه کند.

همچنین چند ابزار انتقال امواج وای‌ فای، حسگرهای متعدد برای امکان‌پذیر کردن استفاده از انگشت برای هدایت هواپیماها هم به این مجموعه استفاده‌شده است.

وی اطلاعات مفصل فنی هک کردن دستکش نینتندو را هم بر روی اینترنت به اشتراک گذارده که از آدرس https://hackaday.io/project/8455/logs در دسترس است. وی ماه گذشته با موفقیت از این دستکش برای هدایت یک پهپاد در آسمان استفاده کرده و می‌گوید شاهد تعجب مردمی بوده که می‌دیدند، وی با تکان دادن دست خود یک  پهپاد را از سویی به‌سوی دیگر می‌کشد.

تازه ترین ها
حمله
1405/07/11 - 12:54- جرم سایبری

حمله هکری چین به شرکت‌های هوش مصنوعی و دولت‌های آسیایی

دو گزارش جدید از فعالیت گروه‌های هکری منتسب به دولت چین علیه شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و چندین سازمان دولتی در آسیا خبر می‌دهند.

بریتانیا
1405/07/11 - 11:58- اروپا

بریتانیا دستور توقف همکاری با مؤسسه تحقیقاتی چین را صادر کرد

در پی هشدار سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا، وزیر امنیت بریتانیا به دانشگاه‌ها دستور داد همکاری با مؤسسه تحقیقات فناوری عمومی چین را متوقف کنند.

رد
1405/07/11 - 11:26- جرم سایبری

رد شکایت روزنامه‌نگاران السالوادوری علیه سازنده پگاسوس

یک قاضی فدرال در کالیفرنیا روز چهارشنبه شکایتی را که گروهی از روزنامه‌نگاران السالوادوری، که دستگاه‌هایشان به جاسوس‌افزار قدرتمند و بدون نیاز به کلیک آلوده شده بود، علیه شرکت سازنده این جاسوس‌افزار مطرح کرده بودند، رد کرد.