about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکرها بار دیگر وب سایت‌های دولت چین را هدف قرار دادند.

هکرها بار دیگر وب سایت‌های دولت چین را هدف قرار دادند. اعضای یک گروه به نام کد کاربر جدید به وب سایت بخش ساخت و ساز کشاورزی چین (nws.gov.cn) نفوذ و مجموع 43 زیر دامنه از آن را مخدوش کردند.

هکرها، که ادعا می‌کنند از اندونزی و مالزی هستند، عکس‌های پوشه هر زیر دامنه را به صفحه تخریب شده خود اضافه کرده اند. آنها می‌گویند که وب سایت را به سادگی برای تست امنیتی شان مورد هدف قرار داده اند.
مدت کوتاهی پس از این حمله، مدیران وب سایت ها، تاثیر زیر دامنه‌های پنجمین بخش ساخت و ساز کشاورزی را پیاده سازی کردند. با این حال، آنها آسیب پذیری‌های جدی‌تری را از مهاجمان دریافت نکردند تا به دیگر هکرها اجازه داده شود تا دوباره به وب سایت نفوذ کنند.
در حال حاضر، تمام وب سایت‌ها یک بار دیگر تخریب شدند، اما این بار توسط یک گروه متفاوت دیگر!

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.