about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک کردن از طریق شتاب‌سنجِ تلفن همراه

به گزارش واحد امنیت سایبربان، محققان دانشگاه‌هایMIT و جورجیا در یک اجلاس سایبری، روشی را ارائه کردند که با استفاده از شتاب‌سنج تلفن همراه می‌شود اطلاعات ورودی صفحه‌کلید یک رایانه را ثبت کرده و به سرقت برد.

در این روش یک تلفن همراه که مجهز به شتاب‌سنج است، در نزدیکی صفحه‌کلید رایانه قرار گرفته و لرزه‌های ارسالی از صفحه‌کلید در هنگام تایپ کردن را ثبت می‌کند. به‌گفته‌ی محققان مسئول پروژه، باوجوداینکه احتمال هک شدن از طریق این روش بسیار پایین است اما این روش خطر امنیتی مهمی محسوب می‌شود.

به گفته‌ی پاتریک ترینر (Patrick Traynor)، یکی از محققان اصلی این پروژه، این روش در 80 درصد موارد درست عمل می‌کند. ترینر افزود که اغلب تلفن‌های همراه هوشمندی که در دو سال اخیر به بازار معرفی شده‌اند توانایی انجام چنین حملاتی را دارند.

پاتریک ترینر

شاید این‌طور به نظر بیاید که درصورت دور کردن تلفن‌های همراه ناشناس به رایانه خود از خطر این حمله در امان خواهید بود؛ اما یک هکر می‌تواند تلفن همراه شما را به‌وسیله‌ی یک بدافزار آلوده کرده و از طریق شتاب‌سنجِ تلفن همراهتان اطلاعات ورودی صفحه‌کلید شما را به سرقت ببرد.

تازه ترین ها
از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/06/18 - 16:33- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری گوگل در مراکز داده و سایر زیرساخت‌های دیجیتال فنلاند

گوگل حداقل ۱۳ میلیارد یورو در مراکز داده و سایر زیرساخت‌های دیجیتال در فنلاند سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

اتهام
1405/06/18 - 16:04- آمریکا

اتهام به شرکت‌های هوش مصنوعی چینی توسط مقامات آمریکایی

آمریکا شرکت‌های هوش مصنوعی چینی را به کپی‌برداری مخرب از فناوری هوش مصنوعی آمریکایی متهم کرد.