about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بنابر ادعای کارشناسان، هکرهای ایرانی اطلاعات خصوصی 290 هزار اسرائیلی در یک مرکز پزشکی را فاش کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ گروهی از هکرها اطلاعات شخصی، جزئیات قرارهای ملاقات و نتایج آزمایشات نزدیک به 290 هزار بیمار مؤسسه پزشکی ماچون مو (Machon Mo) در سرزمین‌های اشغالی را فاش کرده‌اند.

بنابر ادعای کارشناسان، «Black Shadow»، یک گروه هکر مرتبط با ایران، فهرست بیماران یک بیمارستان اسرائیلی را آپلود کرد. براساس گزارش‌های محلی، داده‌های منتشر شده شامل نام، اطلاعات شخصی، وضعیت واکسن، قرار ملاقات‌ها و نتایج آزمایش‌های پزشکی بیش از 290 هزار بیمار یک مرکز پزشکی خاص است.

یورام هاکوهِن (Yoram Hacohen)، رئیس انجمن اینترنتی اسرائیل، با توصیف این موضوع به عنوان یکی از جدی‌ترین حملاتی که اسرائیل به حریم خصوصی تاکنون دیده است، در گفتگو با وبگاه تخصصی «Times of Israel» اعلام کرد :

«شهروندان اسرائیلی تروریسم سایبری را تجربه می‌کنند؛ این یک تروریسم به تمام معنا است و در حال حاضر باید روی به حداقل رساندن آسیب و سرکوب توزیع اطلاعات تا حد امکان متمرکز شویم.»

وی همچنین تلگرام را به عاملی برای افزایش فعالیت‌های هک در سرزمین‌های اشغالی متهم کرد. هاکوهِن گفت که تلگرام در ایجاد مرزها شکست خورده و تا حدی مسئول این مشکل است، زیرا این پلتفرم رسانه اجتماعی انتشار اطلاعات خصوصی را محدود نمی‌کند.

به گفته کارشناسان، هک پرونده بیماران چند ساعت پس از آن صورت گرفت که گروه هکری کل پایگاه داده کاربران یک وب‌سایت دوستیابی به نام «LGBTQ» در اسرائیل را منتشر کرد.

هکرهای ایرانی سایه سیاه، چندی پیش اطلاعات پایگاه داده وب‌سایت دوست‌یابی «Atraf LGBTQ» را در تلگرام بارگذاری کردند. اطلاعات منتشر شده شامل جزئیات حساس در مورد کاربران از جمله نام، سن، مکان، وضعیت اچ‌آی‌وی (HIV) و موارد دیگر بود.

این کار از سوی Black Shadow به عنوان مجازاتی برای وب‌سایت دوست‌یابی درنظر گرفته شد، زیرا صاحبان این پلتفرم از پرداخت باج یک میلیون دلاری به‌صورت ارز دیجیتال به هکرها در ازای واگذاری ایمن اطلاعات خصوصی خودداری کرده بودند.

علاوه بر این، گروه هکری سیستم‌های شرکت میزبانی اینترنتی اسرائیل به نام «CyberServe» را هک کرده بود که تأثیر نامطلوبی بر وب‌سایت دوستیابی LGBTQ، وب‌سایت‌های شرکت گردشگری پگاسوس (Pegasus)، شرکت حمل‌ونقل عمومی دان (Dan) و موزه کودکان «Kavim» گذاشت.

رژیم صهیونیستی مدعی است که در حال حاضر بیشتر مورد هدف جرایم سایبری قرار می‌گیرد، به‌ویژه که سیستم توزیع سوخت ایران به دلیل هک مشابه در 26 اکتبر 2021 متحمل خسارت بزرگی شده است؛ ایران، آمریکا و اسرائیل را مسئول هک خود معرفی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.