about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک شرکت واردات خودرو کویتی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سرورهای یک شرکت kaico کویت که به واردات خودرو در این کشور اشتغال دارد، موردحمله قرارگرفته و اطلاعات ده هزار نفر از مشتریان این شرکت به سرقت رفته است.

هکر اطلاعات دزدیده‌شده را روی وب‌سایت اشتراک‌گذاری مطالب Maga.nz به اشتراک گذاشته است. بااین‌وجود، هکر یادشده که با نام (Websites Hunter) شناخته می‌شود، هدف خود از این کار را اعلام ننموده است.

کارشناسان در پی بررسی اطلاعات، دریافتند که اطلاعات منتشرشده، پیش‌ازاین هرگز در فضای مجازی انتشار نیافته بوده است. داده‌های یادشده، اطلاعات شخصی و قابل‌ردیابی حدود ده هزار مشتری این شرکت، ازجمله نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شماره تماس تلفنی و سفارش‌های ثبت شده برای خرید خودرو را شامل می‌شود.

حمله‌ی یادشده، نگرانی بسیاری از شرکت‌های تجاری و فعالان اقتصادی کویت را سبب شده است. از نظر کارشناسان، نفوذ به سرورهای شرکت یادشده، نشانگر ضعف عمیق در سیستم‌های امنیت سایبری شرکت‌های کویتی است.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.