about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن یک میلیارد رکورد اطلاعات در سال 2014

ژمالتو، (Gemalto) یک شرکت بین‌المللی امنیت دیجیتالی است که در زمینه ارائه نرم‌افزارهای کاربردی، دستگاه‌ها و تجهیزات امنیتی مانند کارت‌های هوشمند فعالیت می‌کند.
بر اساس گزارش این شرکت در سال 2014 بیش از یک میلیارد رکورد اطلاعات هک شده است، نکات جالب توجهی از این گزارش برداشت می‌شود که تعدادی از آنها در ادامه آورده شده است:
-بیش از نیمی از حملات به شماره‌های کارت‌های اعتباری، شماره‌های تأمین اجتماعی و دیگر اطلاعات شخصی انجام ‌گرفته است.
-آمریکا هدف بیشترین حملات سایبری بوده است.
-55 درصد حملات به ‌صورت آنلاین به خرده‌فروشی‌ها انجام‌ شده است. اغلب حملات نیز به سامانه‌های پایانه‌های فروشی که کدگذاری مناسب نداشته‌اند، صورت گرفته است.
- 17درصد حملات به بخش‌های خصوصی و دولت‌ها صورت گرفته است.
اما در این گزارش، ضمن اعلام این خبر که کاخ سفید یک اداره اختصاصی را برای یافتن راه‌حلی جهت مقابله با جرائم سایبری اختصاص داده است، راه حل هایی برای کاهش این گونه حملات داده شده است، پیشنهادهای ژمالتو در این مورد به این شرح است:
-می‌توانید رمزهای عبور ضعیف خود را به رمز عبورهای قوی تغییر دهید. یک رمز عبور ضعیف کمتر از 8 کاراکتر دارد و از اسامی واقعی، کلیدهای متوالی صفحه ‌کلید و کاراکترهای محدودی در آن‌ استفاده‌ شده است. به توصیه متخصصان یک رمز عبور باید حداقل 12 کاراکتری باشد.
به خاطر داشته باشید که رمز عبور 8 کاراکتری مثل "$39#ikPw "بسیار قوی‌تر و بهتر از رمز عبور 12 کاراکتری "123qwertyTom" است؛ اما شما می‌توانید رمز عبور خود را با 12 رقمی کردن آن و استفاده از یک ترکیب نامفهوم برای آن، قوی‌تر کنید.
بر روی سامانه‌های خود آنتی‌ویروس نصب کنید. این به معنای آن است که علاوه بر آنتی‌ویروس، نرم‌افزارهای ضد جاسوسی، ضد فیشینگ و فایروال را نیز بر روی سامانه‌های خود نصب کنید و همواره این نرم‌افزارها را بروز رسانی کنید. هم‌چنین این نرم‌افزارها را بر روی تلفن همراه خود و تبلت‌های خود نیز نصب کنید.
اگر هم چنان از ویندوز XP استفاده می‌کنید، فوراً استفاده از آن را متوقف کنید و از نسخه‌های جدیدتر سیستم‌عامل ویندوز استفاده کنید به دلیل اینکه شرکت مایکروسافت برای این ویندوز دیگر به ‌روزآوری‌های جدید و بسته‌های امنیتی جدید ارائه نمی‌کند.
رمز عبور روتر شما توسط شرکت سازنده آن ارائه ‌شده است. هکرها این رمز عبورها را می‌شناسند، بنابراین بهتر است رمز عبور روتر خود را تغییر دهید. کد گزاری WPA یا WPA2 سامانه خود را فعال کنید. اگر نمی‌دانید که چگونه این اقدامات امنیتی را انجام دهید، با شرکت سازنده روتر خود تماس بگیرید و یا در گوگل جستجو کنید و تا زمانی که کدگذاری خود را فعال نکرده‌اید از اتصال Wi-Fi عمومی استفاده نکنید. هم‌چنین از VPN استفاده کنید. WPA و WPA2 دو پروتکل امنیتی هستند که برای امن کردن شبکه‌های بی‌سیم رایانه استفاده می‌شوند.

 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.