about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان و به نقل از وب‌سایت اشپیگل، بخشی از مرز ترکیه که این سامانه موشکی در آن قرار دارد تحت پیمان ناتو است. اشپیگل به جزئیات این حمله اشاره نکرده، اما در خبر خود آورده است که هکرها توانسته‌اند به بخش مدیریت و فرماندهی این سامانه موشکی دسترسی پیدا کنند. کارشناسان معتقد هستند که چنین هکی می‌تواند به ردیابی و یا حتی شلیک اشتباه از جانب این سامانه موشکی منجر شود.

با این حال یکی از مقامات وزارت دفاع آلمان چنین ادعایی را رد کرده و گفته است که چنین عملیاتی غیرممکن بوده و هیچ شاهدی مبنی بر تائید چنین ادعایی وجود ندارد. سامانه پاتریوت از سال 1984 به سیستم دفاعی ارتش آمریکا وارد شد و برای اولین بار در سال 1991 و در جنگ خلیج فارس مورد استفاده قرار گرفت.

آلمان به‌تازگی اعلام کرده است که تعویض این سامانه موشکی قدیمی با سامانه جدیدی که توسط ایتالیا و آمریکا طراحی شده است، میلیون‌ها یورو هزینه در بر خواهد داشت و عملیات تعویض تا سال 2025 زمان نیاز دارد.

سامانه پاتریوت از دو سال پیش و بعد از درخواست ترکیه از ناتو مبنی بر حمایت از ترکیه در برابر جنگ سوریه، در مرز مشترک بین سوریه و ترکیه مورد استفاده قرار گرفت. مدیریت این سامانه بر عهده ارتش آلمان بوده و بر اساس اطلاعات موجود این سامانه دارای 6 پرتاب کننده موشک و دو رادار است.

یکی از کارشناسان امنیت سایبری در این باره می‌گوید:«حمله به چنین سامانه‌ای دور از ذهن نیست و به عقیده من تنها هکرهای دولتی توان انجام چنین حملاتی را دارند.»

البته هنوز هیچ گروه و یا کشوری مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است اما کارشناسان آلمانی کشورهایی نظیر روسیه، چین، آمریکا، انگلستان، رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران را از جمله کشورهایی اعلام کرده‌اند که توانایی انجام چنین حملاتی را دارند. همچنین این کارشناسان در ادامه اعلام کرده‌اند که این سامانه دارای نقطه ضعف‌هایی است و نیاز دارد تا به روزرسانی شود.

اشپیگل در زمینه نیت‌های احتمالی هکرها از انجام چنین حمله‌ای گفته است:«هکرها در انجام این حمله دو هدف دارند. هدف اول می‌تواند در اختیار گرفتن کنترل این سامانه و هدف دوم سرقت اطلاعات حساس و مهم باشد.»

کارولین بایلون (Caroline Baylon) یکی از محققین مرکز چتهام (Chatham House) در این باره گفته است که این حمله می‌تواند نتایج فاجعه‌آمیزی به همراه داشته باشد. وی همچنین نسبت به تمامی سامانه‌های موجود دفاعی مشابه نیز ابراز نگرانی کرده است و گفته است که ممکن است این آسیب‌پذیری در تمامی این سامانه‌ها وجود داشته باشد.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.