about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک شدن دانشگاه هاروارد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، علاوه بر شبکه دانشکده، شبکه رایانه‌ای مدیریت این دانشکده نیز مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به دنبال این حمله، دانشگاه هاروارد در یک پیام اینترنتی ادعا کرد: "در حال حاضر، ما چیزی که نشان دهد اطلاعات  تحقیقاتی و اطلاعات شخصی کارکنان و دانشجویان به سرقت رفته است،  در درست نداریم." اما این دانشگاه هشدار داد که ممکن است اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به سرقت رفته باشد.

البته هاروارد اولین دانشگاهی نیست که مورد حمله سایبری قرار گرفته است و با این اتفاق این دانشگاه نیز به جمع  دانشگاه‌هایی پیوست که مورد حمله سایبری قرار گرفته است. سال گذشته  دانشگاه‌های جانز هاپکینز و مریلند مورد حمله سایبری قرار گرفتند و اطلاعات دانشجویان و کارکنان این دانشگاه‌ها به سرقت رفتند. در حمله به دانشگاه مریلند شماره‌های تأمین اجتماعی قربانیان به سرقت رفت. حتی  والاس لو (Wallace Loh) رییس دانشگاه مریلند نیز مجبور شد که در مقابل کمیته علوم، تجارت و حمل‌ونقل سنا در مورد حمله موردنظر شهادت دهد. والاس به اعضای سنا گفت که حمله موردنظر 6 میلیون دلار هزینه برای دانشگاه مریلند داشت.

این  اولین باری نیست که دانشگاه هاروارد مورد حمله سایبری قرار گرفته است. در سال 2012، یک گروه هکری بنام GhostShell 100 دانشگاه برجسته از قبیل : هاروارد، استنفورد و دانشگاه پنسیلوانیا را هک کردند.

دانشگاه‌ها یک هدف بسیار مهم برای هکرها به‌حساب می‌آیند. هکرها از طریق هک کردن اطلاعات دانشگاه‌ها می‌توانند پول بسیار زیادی به دست آوردند. همچنین جاسوس‌ها می‌توانند از طریق هک کردن دانشگاه‌ها اطلاعات بسیار پیشرفته تحقیقاتی این مراکز را به دست آوردند. اخیراً نیز اخباری در مورد جاسوسی گروه جاسوسی فرانسوی مزرعه حیوانات از مراکز علمی و دانشگاهی ایران مانند دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه امام حسین (ع)، دانشگاه مالک اشتر، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی منتشر شد.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.