about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن بانک اطلاعاتی سازمان تجارت جهانی

‌یک هکر که ادعا می‌کند از اعضای گروه هک بین‌المللی Anonymous است، اذعان داشت که به بانک اطلاعاتی سازمان تجارت جهانی نفوذ کرده و اطلاعات خصوصی هزاران نفر از مسئولان این سازمان را فاش کرده است.
هکر موردنظر یک تکه کد بدافزار را به وب‌سایت آسیب‌پذیر ecampus.wto.org وارد کرد. این وب‌سایت دوره‌های آموزشی تجاری را برگزار می‌کند.
هکر موردنظر که هویتش فاش نشده، آدرس‌های پست الکترونیک، شماره‌های تلفن همراه، آی‌پی‌ها (IP) و اطلاعات دیگری از 2.100 مسئول و کارمند سازمان تجارت جهانی را منتشر کرد.
همچنین این هکر، اطلاعات نام کاربری و رمز عبور 58 مدیر را فاش کرد. علاوه بر این، وی اطلاعات 80 داوطلب کار در سازمان تجارت جهانی را فاش کرد.
این اطلاعات فاش شده بر روی وب‌سایت PasteBin منتشرشده است. سایت PateBin یک وب‌سایت تالار گفتگو (فروم) است که هویت کاربران خود را فاش نمی‌کند.
انگیزه این حملات هنوز مشخص نشده است.
در یک پست منتشرشده توسط این هکر، نوشته ‌شده است: "ما اینجا هستیم تا تمام سامانه‌های شما را هک و تخریب کنیم. ما متوقف نخواهیم شد. ما تسلیم نخواهیم شد ... منتظر ما باشید."
باوجوداینکه به نظر نمی‌رسد که شماره‌های تأمین اجتماعی و اطلاعات مالی فاش شده باشد، اما همواره خطر این حمله جدی است، چرا که این حمله ممکن است موجب راه‌اندازی حملات فیشینگ علیه مسئولان سازمان تجارت جهانی شود.
حملات فیشینگ که از طریق ایمیل‌های فریبنده انجام می‌شود، به هکرها این امکان را می‌دهد که به بخش‌های حساس‌تر سامانه‌های سازمان تجارت جهانی و شبکه‌های دولت امریکا نفوذ کنند و اطلاعات حساس مسئولین دولتی آمریکا را هک کنند.
از طرفی، هکر مذکور هکری است که حملات سایبری را علیه شرکت FAB Defence انجام داد. شرکت FAB Defence تجهیزات نظامی را برای ارتش و نیروی پلیس رژیم صهیونیستی فراهم می‌کند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.