هک شدن اطلاعات رژیم صهیونیستی
گروه هکتیویست Anonymous قبلاً نیز رژیم صهیونیستی را به «هولوکاست الکترونیکی» تهدید کرده بود. این تهدید به دلیل حملات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی به فلسطین صورت گرفته بود.
در ابتدای ماه مارس، گروه Anonymous ویدئویی را در سایت یوتیوب منتشر کرد که در آن آغاز یک حمله سایبری جدید علیه رژیم صهیونیستی در روز هفتم آوریل را اعلام کرده بود. این تهدیدها هرساله اتفاق میفتد.
هکرهای این گروه قول دادند که وبسایتها و سرورهای دولت رژیم صهیونیستی، وبسایتهای ارتش، بانکها و موسسههای عمومی این رژیم را از کار بی اندازند.
افشا شدن بیش از هزاران نام کاربری و کلمه عبور
روز یکشنبه، هکرهای گروه AnonGhost، نام کاربری و رمز عبور 53 حساب کاربری فیسبوک را در وبسایت Pastebin منتشر کردند.
هنوز مشخص نیست که این نام کاربری و کلمه عبورها درست کار میکنند یا نه؛ اما در مواردی فیسبوک برخی از این حسابهای کاربری را مسدود کرده است و در برخی موارد دیگر نیز، اعلام داشته است که برخی از رمزهای عبور توسط صاحبان حسابهای کاربری تغییریافتهاند.
گروه هکری AnonGhost یک بانک اطلاعاتی دیگر را نیز در اینترنت منتشر کرده است. این بانک اطلاعاتی شامل بیش از 6000 نام کاربری و کلمه عبور ایمیلهای ساکنان سرزمینهای اشغالی هستند.
بررسی این آدرس ایمیلها که در بانک اطلاعات عمومی توسط هکرها منتشرشدهاند، نشان میدهد که این اطلاعات در 4 آوریل 2015 سرقت شدهاند.
انتشار اطلاعات کارتهای پرداخت ساکنان سرزمینهای اشغالی در سطح اینترنت
یک گروه هک دیگر بنام Anonymous Arabe، اطلاعات کارتهای پرداخت الکترونیک آنلاین، به همراه نام و آدرس صاحبان کارتها، تاریخ تولد، شماره تلفن، نوع و شماره کارت، CVV کارتها، تاریخ انقضاء کارت و آدرس الکترونیکی صاحبان آنها را منتشر کردند.
وبسایت Pastebin اذعان داشت، بیش از 500 نفر قربانی این حمله سایبری شدهاند، اگرچه ممکن است که شمارههای آنها درست نباشد.
گروه هکری Anonymous Arabe اطلاعات جزئی بیش از 6000 مودم را منتشر کرد که ادعا میکرد، مودمهای اسرائیلی هستند. اما یک بررسی ساده از IP (آدرس پروتکل اینترنت) آنها نشان میدهد که این مودمها متعلق به رژیم صهیونیستی نیستند و به کشورهایی چون گرجستان، لبنان، آلمان، فرانسه، جمهوری مولداوی، هلند، فنلاند، انگلستان، جمهوری چک، لهستان و سویس تعلق دارند.
نشر این اطلاعات نتیجه حمله هکری بوده است، اما نامهای کاربری و کلمههای عبور منتشرشده نشان میدهد که هکرها از موتورهای جستجویی مثل Shodan برای دستیابی به روترهایی بانامهای کاربری و کلمه عبور پیشفرض این روترها استفاده کردهاند. بهعنوانمثال این روترها برای کاربر admin از رمز عبور admin یا 1234، کاربر user از رمز عبور user، کاربر support از رمز عبور support و برای کاربر guest از رمز عبور guest استفاده میکنند که این رمزهای عبور بسیار ساده و قابل پیشبینی هستند.
گروه هکتیویست Ananymous در حمله اخیر خود وبسایت مجلس کنست رژیم صهیونیستی را هک کردند. مجلس کنست وظایفی از قبیل تصویب قانون، انتخاب رئیسجمهور و نخستوزیر را بر عهده دارد.