about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک سربازان اسرائیلی توسط حماس

گروهی از هکرهای فلسطینی موفق شدند اطلاعات حساسی از سربازان و پایگاه های اسرائیلی را در نزدیکی نوار غزه، سرقت کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «هاآرتز»؛ براساس گزارش های منتشر شده، واحد عملیات سایبری حماس با استفاده از جاسوس افزار پنهان شده در یک نرم افزار جام جهانی، 2 برنامه ی دوست یابی و یک اپلیکشن تناسب اندام موفق شدند، تلفن همراه صدها سرباز و مقامات این رژیم را هک کرده و اطلاعات حساس ارتش و تعدادی از پایگاه های پیرامون نوار غزه را به سرقت ببرند.

هکرهای فلسطینی به کمک نرم افزارهای مخرب خود تلفن های هوشمند اندرویدی را تحت کنترل خود در آورده، به عکس ها، شماره تلفن ها و آدرس های ایمیل سربازان نزدیک به مرز دسترسی داشتند. همچنین می توانستند دوربین و میکروفن دستگاه را فعال کنند. در بعضی موارد هکرها موفق شده اند بدون اینکه قربانیان متوجه شوند، از پایگاه نظامی مستقر در آن فیلم برداری کنند.

اداره ی امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی، از ژانویه ی 2018، شکایت های بسیاری را از سوی سربازان و فرماندهان نسبت به حضور افراد مشکوک در شبکه های اجتماعی دریافت کردند. به همین منظور به سربازان توصیه شد تنها از فروشگاه رسمی گوگل به دانلود برنامه ها اقدام کنند؛ زیرا سربازانی که اپلیکشین  های حماس را دریافت کرده اند بلافاصله کنترل همه ی داده های خود را به هکرها واگذار کردند.

دو برنامه های نام برده محتوای دوستیابی دارند و دیگری «گلدن کاپ» (Golden Cup) است که اطلاعات دقیقی از جام جهانی امسال در اختیار مخاطبان خود قرار می دهد.

ارتش اسرائیل پس از بررسی برنامه ها مدعی شد حماس مسئول این حملات است. همچنین از سال 2017 هکرها از طریق چندین حساب کاربری جعلی فیسبوک، اعتماد سربازان را به خود جلب کرده و آنها را تشویق به دانلود برنامه های یاد شده می کردند. به علاوه اعلام شد، مهاجمان این اقدام را «عملیات قلب شکسته» (operation broken heart) نام گذاری کرده اند.

به علاوه هکرهای فلسطینی از یک برنامه ی تناسب اندام برای شناسایی شماره تلفن سربازانی که در نزدیکی مرز  غزه قرار داشتند، استفاده کردند. بلافاصله بعد از این که این مهاجمان شماره ها را به دست می آورند، برای سربازان و افرادی دیگر درخواست دانلود اپلیکشن های آلوده به تروجان خود را ارسال می کردند.

مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند با وجود این که موفق شدند به سرعت و تنها چند هفته پس از آغاز فعالیت بدافزارها، آنها را شناسایی کنند؛ اما هکرها موفق شدند اطلاعات بسیار حساسی را از پایگاه های اسرائیلی و خودروهای زرهی مستقر در آنها به دست آورند.

حماس در گذشته نیز به دفعات موفق شده بود به اسرائیل حمله ی سایبری انجام داده و اطلاعات بسیار حساسی را از سربازان سرقت کند. حملات مذکور نشان داد، توانایی های حماس در انجام حملات بهبود پیدا کرده است. از طرفی تعدادی از کارشناسان از حماس به عنوان یکی از پیشرفته ترین سازمان های غیر دولتی در حوزه ی امنیت سایبری یاد می کنند.

نیتزان زیو (Nitzan Ziv)، معاون مدیر واحد امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) گفت:

امروزه، هکرهایی از کشورهای اروپای شرقی و آسیا، تنها با پرداخت چند 10 هزار دلار امکان انجام حملات هکری سطح بالا را به دست می آورند. سازمانی که قصد دارد به اسرائیل حمله کرده و اطلاعات مرتبط با سربازان را به دست آورد، می تواند این کار را به صورت مستقل انجام داده و به مردم همان منطقه تبدیل شود. ما می دانیم که چگونه با اطمینان بگوییم، امروزه چنین چیزی اتفاق می افتد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.