about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هکرها برای انجام حملات سایبری به روسیه و اوکراین رایانه‌های چین را هک می‌کنند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خبرگزاری شین‌هوآ با استناد به گزارش‌های مرکز ملی نظارت بر اینترنت (CNCERT/CC) چین اعلام کرد رایانه‌ها در چین، عمدتا از ایالات‌متحده، با هدف حملات سایبری به روسیه، اوکراین و بلاروس هک می‌شوند.  

بر طبق گزارش این خبرگزاری، از اواخر فوریه، فضای اینترنت چین در معرض حملات سایبری مداوم از خارج از کشور قرارگرفته است. سازمان‌های خارجی از طریق حملات، کنترل رایانه‌ها را در خاک چین به دست گرفته‌اند و سپس حملات سایبری را به روسیه، اوکراین و بلاروس تدارک دیده‌اند. 

شین هوا می‌نویسد، تجزیه‌وتحلیل‌ها نشان می‌دهند، آدرس‌هایی که این حملات از آن‌ها انجام‌شده‌اند عمدتا در ایالات‌متحده واقع‌شده‌اند. بیش از 10 مورد از آن‌ها تنها در ایالت نیویورک ثبت‌شده‌اند، شدت ترافیک در نقطه پیک حدود 36 گیگابیت در ثانیه بوده است.

87 درصد از حملات علیه روسیه متمرکز بوده است. شمارکمی از آدرس‌های حملات سایبری نیز در آلمان، هلند و سایر کشورها واقع‌شده‌اند. در این میان، رگولاتور حداکثر اقدامات لازم را برای جلوگیری از حملات انجام داده است.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.