about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

هک دوباره سوئیفت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شبکه بین‌المللی پیام‌رسانی مالی، سوئیفت که بانک‌ها از آن برای انتقال میلیاردها دلار پول در روز استفاده می‌کنند، روز پنجشنبه نسبت به دومین حمله بدافزاری مشابه حمله‌ای که در ماه فوریه به سرقت 81 میلیون دلار از بانک مرکزی بنگلادش منجر شد، هشدار داد.

ناتاشا دی تران، سخنگوی سوئیفت بدون ذکر نام بانک موردنظر گفت دومین حمله یک بانک تجاری را هدف قرار داده است. مشخص نیست که چه میزان پول در دومین حمله به سرقت رفته است.

هرچند سوئیفت پیش‌ازاین هشدار داده بود که سرقت سایبری از بانک مرکزی بنگلادش، تنها حمله صورت گرفته نبوده و اعلام کرده بود که سیستم پیام‌رسانی مرکزی‌اش موردحمله قرار نگرفته است اما با تأیید دومین حمله، احتمالاً بررسی در مورد امنیت این شبکه را افزایش خواهد داد؛ شبکه‌ای که محور سیستم مالی جهانی است.

سوئیفت در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله‌کنندگان «دانش عمیق و پیچیده‌ای در مورد کنترل‌های عملیاتی ویژه» در بانک‌های مورد هدف از خود نشان دادند و احتمالاً از «افرادی در داخل بانک یا حملات سایبری و یا هردوی این‌ها» کمک گرفته‌اند.

این سازمان مشارکتی که بانک‌های مختلف در آن عضویت دارند و توسط 11 هزار موسسه مالی در جهان استفاده می‌شود، اعلام کرد کارشناسان معتقدند که حمله دوم نشان داد که سرقت از بانک بنگلادش «تنها حمله صورت گرفته نبوده بلکه بخشی از یک عملیات گسترده انطباق پذیر بوده که بانک‌های مختلف را هدف گرفته است.»

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.