about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک حسگرهای اثرانگشت ظرف 20 دقیقه

برخی کارشناسان امنیتی اعلام کردند که قادرند قفل گوشی‌های مجهز به حسگر اثرانگشت را ظرف 20 دقیقه باز کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان تیم تحقیقاتی ایکس‌-لب (X-Lab) شرکت امنیتی تنسنت (Tencent) چین در نشست بین‌المللی امنیت سایبری و هوش مصنوعی «GeekPwn 2019» با ارائه گزارشی اعلام کردند که قادرند قفل گوشی‌های مجهز به حسگر اثرانگشت را ظرف مدت ۲۰ دقیقه باز کنند. آن‌ها با استفاده از ابزاری به ارزش 140 دلار و یک برنامه مخصوص برای گرفتن تصویر اثرانگشت کاربر، حسگرها را هک کردند. 

چن یو (Chen Yu)، مدیر تیم تحقیقاتی ایکس‌-لب از برخی حاضرین نشست خواست تا شیشه‌ای را لمس کنند و سپس از اثرانگشت‌های به جای‌مانده روی شیشه‌ عکس گرفته و آن‌ها را در یک برنامه که توسط هکرها توسعه‌یافته بارگذاری کرد تا اطلاعات لازم جهت کپی اثرانگشت استخراج گردد. اثرانگشت‌های گرفته‌شده جهت بازگشایی قفل سه نوع گوشی هوشمند با سنسورهای مختلف اثرانگشت من‌جمله سنسورهای نوری، مافوق صوت و خازنی مورداستفاده قرار گرفتند. چن یو برای باز کردن قفل گوشی‌ها از چاپگر سه‌بعدی نیز استفاده کرد و توانست در 20 دقیقه به گوشی نفوذ کند. 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.