about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک تلگرام توسط سرویس مخفی روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در بخشی از گزارش 35 صفحه‌ای کریستوفر استیل، مأمور فراری MI6 آمده است که سازمان امنیت فدرال روسیه (FBS) در ماه آوریل توانست با هک کردن تلگرام به پیام‌های مبادله شده مخالفان دولت مسکو دست پیدا کند.

دوروف، مؤسس تلگرام ضمن مصاحبه با مادربورد، قویاً هک شدن تلگرام را تکذیب کرد و گفت آنچه در ماه آوریل اتفاق افتاد هک پیام‌ها نبود بلکه تحت‌فشار قرار گرفتن اپراتور مخابراتی MTS در روسیه بود تا با دریافت کد ورود به تلگرام از طریق اس ام اس (روش SMS intercept login requests) به پیام‌های مخالفین دولت روسیه دست پیدا کنند.

درواقع در این روش درخواست کد جدید از طریق پیامک ارسال می‌شود و سرویس مخفی روسیه با کنترل اپراتور مخابراتی سعی می‌کند کد ارسال‌شده از سرور تلگرام را قبل از کاربر روی سیستم مخابراتی دریافت کرده و وارد باکس کاربر شود.

گفته می‌شود چنین روشی روی اکانت ایران‌های نیز رخ‌داده است.

دوروف ادعا کرد این روش هک نیست و تاکنون کسی نتوانسته است شکاف امنیتی داخل ارسال و دریافت پیام به وجود آورده و پیام‌ها را از آنِ خود کند.

بحث هک کردن تلگرام موضوع داغی در رسانه‌های آی تی جهان در 24 ساعت گذشته شده و Nadim Kobeissi محقق امنیتی ادعا کرده است که هک تلگرام و کامپرومایز کردن سرور تلگرام کاری ندارد البته جونز هاپکینز از ماتئو گرین گفته اگر این صحت داشته باشد خیلی بد است.

به‌هرحال دوروف ضمن رد این ادعا افزود اغلب کاربران از سیستم تأیید دومرحله‌ای استفاده کرده و بنابراین نگران هک شدن اکانت شان نیستند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.