about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک تلفن‌های وزرای رژیم صهیونیستی

حمله سایبری تلفن‌های وزرای رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد و پیام‌هایی با عنوان «ما شما را خواهیم کشت» روی تلفن‌ها نمایش داده شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در روزهای اخیر، وزرای دولت صهیونیستی و سخنرانان ارشد این رژیم با رگبار حملات هکرها و فعالان حامی فلسطین مواجه شده‌اند. آنها با هزاران تماس تلفنی، پیام‌های واتس‌اپ، اس‌ام‌اس و پیام در حساب‌های رسانه اجتماعی هدف قرار گرفته‌اند. این پیام‌ها مانند «ما شما و خانواده‌تان را خواهیم کشت» و «فلسطین آزاد» اغلب حاوی الفاظی تهدیدآمیز هستند؛ سلسله حملات سایبری، تلفن‌های همراه را از کار انداخت و باعث شد بسیاری از افراد مورد نظر دستگاه‌های خود را خاموش کنند. این تماس‌ها عمدتاً از پیشوند 62+، پیشوند بین‌المللی اندونزی، است. کارشناسان معتقدند که حملات کار افراد خصوصی نیست بلکه یک عملیات سازماندهی شده است.

یکی از سخنرانان رژیم صهیونیستی نقل کرد که در پاسخ به یکی از تماس‌ها با فریادهایی مبنی بر آزادی فلسطین مواجه شده است.

سخنرانان ارشد هدف، ناامیدی خود را از این وضعیت ابراز کردند و اظهار داشتند که تلفن‌های همراه آنها اساساً به دلیل هجوم بی‌وقفه پیام‌ها و اعلان‎‌ها از کار افتاده است. آنها این تجربه را یک کابوس نامیدند و از ناتوانی دولت در محافظت مؤثر در برابر چنین حوادثی ابراز ناامیدی کردند. برخی سخنرانان نارضایتی خود نشان دادند و گفتند که صرفاً به آنها توصیه شده شماره خود را تغییر دهند که به نظر آنها راه‌حل کافی نیست.

در 2 ماه گذشته، مجموعه‌ای از حملات سایبری متعددی که وب‌سایت‌ها، سرویس‌ها و برنامه‌های کاربردی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده‌اند، منجر به درز آنلاین شماره‌های تلفن و اطلاعات شخصی بسیاری از اشغالگران اسرائیلی شده است.

هکرها پایگاه‌های داده سرقت شده را در انجمن‌های آنلاین مختلف به اشتراک گذاشتند که با تشویق صریح کاربران وب از کشورهایی مانند اندونزی، پاکستان، بنگلادش و سایر کشورهای حامی فلسطین برای استفاده از این اطلاعات علیه اشغالگران همراه شد. در حال حاضر، این کمپین هدفمندتر شده است، به طوری که هکرها به طور خاص شماره تلفن‌های مرتبط با شخصیت‌های عمومی عالی‌رتبه مانند سخنرانان ارشد، مقامات دولتی، وزرا و اعضای کِنست را شناسایی می‌کنند. پس از شناسایی، هکرها از همان روش حمله استفاده می‌کنند اما روی یک شماره تلفن متمرکز می‌شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.