about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات آمریکایی اطلاعات مهم و حساسی را در زمینه هک بوئینگ 757 از راه دور افشا نمودند و این افشاگری هشداری برای شرکت‌های هواپیمایی است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک مقام دولتی آمریکا مدعی شد، گروه محققان امنیتی هواپیمایی بوئینگ 757 توانسته‌اند بدون آگاهی خلبان و از راه دور کنترل هواپیما را در اختیار بگیرند.
محقق امنیت سایبری در وزارت امنیت داخلی آمریکا، روبرت هیکی (Robert Hickey)، توانسته یک هواپیمای بوئینگ 757 که در فرودگاه نیوجرسی قرار داشته را هک نماید و کنترل آن را بدون اطلاع خلبان در دست بگیرد.

شرکت بوئینگ در بیانیه‌ای رسمی اظهار نمود که خطر خاصی متوجه هواپیماهای مسافربری نبوده و تهدیدی متوجه آن‌ها نیست، ضمناً شعار معروف خود را تکرار نمود و گفت: «من از پرواز با این هواپیما  نمی‌ترسم.»

به نظر می‌رسد شرکت بوئینگ بابیان این شعار قصد دارد، اظهارات کارشناسان را بی‌اساس بخواند.
آقای روبرت هیکی در کنفرانس «CyberSat Summit» که در سال 2016 برگزار شد درباره موضوع هک هواپیماهای بوئینگ هشدار داده بود، همچنین اظهار کرده که در 19 سپتامبر 2016 توانسته یکی از هواپیماهای بوئینگ را هک نماید.
آقای روبرت هیکی اظهار کرد که اسناد و اطلاعات این نفوذ به‌صورت محرمانه و طبقه‌بندی‌شده باقی خواهد ماند اما وی به این نکته بسنده کرد که با ترکیب فرکانس‌های رادیویی و ارتباطات می‌توان به هواپیماها نفوذ نمود.
طبق بررسی‌های صورت گرفته برای برطرف نمودن این مشکل و آسیب‌پذیری نیاز است تا تغییراتی در سوئیچینگ هواپیما صورت گیرد و این کار زمانی در حدود یک سال و هزینه‌ای معادل یک‌میلیون پوند (1.3 میلیون دلار)، نیاز دارد.
در سال 2016 موضوع هک هواپیماها به‌صورت جدی مطرح شد که در آن زمان شرکت بوئینگ به‌صورت رسمی در تمامی جلسات و هم‌اندیشی‌ها حضور داشت.

این شرکت در بیانیه‌ای در همان زمان گفت: «ما به‌طورجدی و دقیق به آزمایش و بررسی هواپیماها می‌پردازیم و هرگونه آسیب‌پذیری سایبری را در 757 یا هر هواپیمای دیگر این شرکت برطرف خواهیم ساخت.»

در ژانویه سال 2017 شرکت بوئینگ در بیانیه‌ای اظهار نمود که تمامی هواپیماهای سری 738 تا 757 را با دقت و حساسیت بالا مورد آزمایش قراردادیم که درنتیجه احتمال وجود مشکل و آسیب‌پذیری در این هواپیماها کاملاً منتفی است و مسافران با اطمینان خاطر از هواپیماهای این شرکت استفاده نمایند.
اما در حال حاضر با هک هواپیمای 757 این شرکت اظهارات جدیدی مطرح کرده و گفته‌اند که هکرها از روش‌های قدیمی استفاده نموده‌اند؛ درنهایت مدیران این شرکت جمله معروف خود را برای چندمین بار تکرار کردند و گفتند: «من از پرواز با این هواپیما  نمی‌ترسم»؛ ظاهراً این شرکت برای آسیب‌پذیری‌های قدیمی تفکری نکرده است.
 حال این موضوع نیاز به‌دقت بیشتری از سوی شرکت‌های هواپیمایی داخلی دارد، زیرا تعداد زیادی از هواپیماهای بوئینگ در کشورمان مشغول به پرواز و جابه‌جایی مسافر هستند، همچنین اخیراً تعداد زیادی هواپیمای بوئینگ خریداری‌شده است و این نیاز حس می‌شود که مقامات مربوطه باید دقت مضاعفی در این زمینه به خرج دهند.

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.