about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

موسسه خبری سایبربان: اطلاعات شخصی تمام پزشکان دارای مجوز در کشور پورتو ریکو  توسط مجرمان اینترنتی به سرقت رفت. جزئیاتی چند در مورد این حادثه وجود دارد، اما با توجه به گزارش آسوشیتد پرس، پزشکان و جراحان کالج  Puertorican از FBI و وزارت دادگستری پورتوریکو خواستند تا این موضوع را بررسی کنند.

گفته می‌شود از زمانی که سیستم‌های این سازمان نقض شده اند، پزشکان ایمیل‌های آزار دهنده ای را دریافت می‌کنند.

هنوز معلوم نیست که چه نوع اطلاعاتی به خطر افتاده، اما مقامات رسمی می‌گویند که مهاجمان می‌توانند از هویت پزشکان سوء استفاده کرده و به ارائه نسخه‌های جعلی پزشکی بپردازند.

تعداد پزشکانی که تحت تاثیر این حمله قرار گرفته اند هنوز مشخص نیست، اما  DataBreaches.net مقاله قدیمی از آسوشیتد پرس را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد نزدیک به ده هزار  پزشک در پورتوریکو وجود دارد./
تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.