about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرهای تورلا برنامه‌ای برای انجام حملات دیداس توسعه دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان گروه تجزیه‌وتحلیل تهدیدات شرکت گوگل (TAG) گزارش دادند گروه هکری تورلا (Turla) یک اپلیکیشن اندروید توسعه داده‌ که به‌ظاهر مختص حملات دیداس به وب‌سایت‌های روسیه بوده است. 

برنامه‌ای که توسط تحلیلگران شناسایی‌شده سایبرآزوف (cyberazov) نام‌گرفته و در دامنه cyberazov*[.]com میزبانی می‌شده است و نه گوگل پلی. هکرها این برنامه را مبتنی بر برنامه‌های حملات دیداس توسعه‌دهندگان اوکراینی طراحی کرده‌اند. 

مهاجمان در سایت مذکور از هکتیویست‌ها خواسته‌اند تا برنامه را جهت حمله به زیرساخت اینترنت روسیه نصب کنند و به سایبرآزوف، گروه مردمان آزاد سراسر جهان که با روسیه مبارزه می‌کنند، ملحق شوند. 

در گزارش محققان گوگل گفته‌شده است:

این اولین مورد شناخته‌شده است که تورلا نرم‌افزار مخربی را برای اندروید پخش می‌کند. برنامه از طریق گوگل پلی استور منتشر نمی‌شد، بلکه در دامنه تحت کنترل مهاجمان قرارگرفته بود و از طریق لینک‌های پیام‌رسان‌های شخص ثالث منتشر می‌شد. برنامه تحت پوشش ابزاری برای انجام حملات دیداس به یک سری از وب‌سایت‌های روسیه توزیع می‌شده است. بااین‌حال، کل «DoS» ارسال یک درخواست GET به سایت هدف است که مشخصاً برای یک حمله مؤثر کافی نیست.

این اقدام هکرها تأثیر جدی بر روی کاربران اندرویدی نداشته است، چراکه تعداد نصب‌های برنامه مخرب بسیار کم بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.