about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، سردار مسعود رضوانی در نشست خبری صبح امروز خود با اشاره به وظایف اینترپل اظهار داشت: سازمان اینترپل در سال ۲۰۱۴ یک صدمین سال تأسیس خود را در موناکو جشن گرفت امروز شاهد آن هستیم که ۱۹۰ کشور دنیا ازجمله کشورمان،‌ همکاری‌های پلیسی خود را با این سازمان برقرار کرده‌اند.

وی افزود: پلیس بین‌الملل جمهوری اسلامی ایران نیز بر اساس سیاست بین‌المللی خود که برمبنای عزت و مصلحت استوار است، در دو بخش دیپلماسی پلیسی و تحقیقات جنایی در سطح بین‌الملل همکاری‌های خود را با سازمان اینترپل ادامه می‌دهد و بر این اساس هرساله اقدامات گسترده‌ای را در قالب تفاهم‌نامه‌های پلیسی و توافق‌نامه‌های فی‌مابین با دیگر کشورهای دنیا در حوزه‌های استرداد مجرمین، معاضدت قضایی و انتقال محکومینی انجام می‌دهد.

رئیس اینترپل ناجا گفت: در سال ۲۰۱۴ میلادی دفتر اینترپل تهران با بیش از ۱۶ کشور روسیه، فرانسه، ایتالیا، اوگاندا، هلند، پاکستان، الجزایر و ...مراودات پلیسی برقرار کرد و ملاقات‌های دوجانبه در حوزه‌های جنایی، مرزبانی و... را در حوزه فرماندهان انتظامی برگزار کرد.

رضوانی تبادل اطلاعات، مقابله با مجرمین، همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربیات را بخشی از اقدامات انجام‌شده کشورمان با این ۱۶ کشور عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موارد حمایت از برخی کشورهای اسلامی برای تقویت زیرساخت‌های انتظامی در این کشورها به عنوان یک هدف برای نیروی انتظامی پیگیری شد و به‌عنوان‌مثال در هفته گذشته آموزش پلیس سایبری برای پلیس‌های کشور اندونزی برگزار شد.

وی گفت: علاوه بر این موارد همکاری با کشورهای همسایه یکی از اولویت‌های ما در حوزه‌های مرزبانی، برخورد با جرائم سازمان‌یافته، قاچاق و اشرار است که خوشبختانه امروز ارتباط نسبتاً مؤثری با این کشورها برقرارشده است.

صدور ۸ هزار اعلان قرمز در سال ۲۰۱۴/ ۱۳۵ ایرانی سال گذشته میلادی در لیست اعلان قرمز اینترپل قرار گرفتند

رئیس اینترپل ناجا در ادامه این نشست با اشاره به آمار اقدامات انجام‌شده در سال گذشته میلادی خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۴ میلادی در حدود ۱۳ هزار اعلان پلیسی توسط سازمان اینترپل صادر شد که از این میان، ۸ هزار اعلان با اعلان قرمز صادرشده است.

رضوانی با اشاره به اعلان‌های صادرشده برای اتباع ایرانی در سراسر دنیا، از صدور اعلان قرمز برای ۱۳۵ ایرانی توسط اینترپل خبر داد و گفت: در سال گذشته میلادی، ۲۴۸ ایرانی از سوی مراجع قضایی کشور ایران در عرصه بین‌المللی تحت تعقیب قرار گرفتند و این در حالی است که در همین سال، ۹۷ تبعه ایرانی نیز از سوی مراجع قضایی سایر کشورها توسط اینترپل تحت تعقیب قرارگرفته‌اند.

وی با اشاره به اعلان قرمز صادرشده برای اتباع ایرانی در کشورهای مختلف گفت: ۵۰ نفر از این آمار در ترکیه،‌۲۰ نفر در امارات، ۱۲ نفر در عراق و مابقی در کشورهای انگلیس، آلمان و چین تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.

مسترد شدن ۵ متهم بین‌المللی به ایران در سال ۲۰۱۴ و انتقال ۱۱ زندانی ایرانی به کشور

رئیس اینترپل ناجا گفت:‌ در این میان بیش‌ترین جرائمی که به صدور اعلان قرمز منجر شده است،‌ برای جرائمی همچون جرائم مالی، کلاه‌برداری، خیانت در امانت و اختلاس بوده است که از مجموع این موارد خوشبختانه در سال گذشته موفق به شناسایی ۸۱ نفر از این افراد شدیم که ۵۳ نفر دستگیرشده، ۱۴ پرونده به مصالحه ختم شده و ۵ نفر از این مجرمان نیز از سوی کشورهای امارات، ارمنستان، افغانستان و مالزی مسترد شدند.

وی ادامه داد: یکی از افراد استرداد شده مرتبط با پرونده ۳۰۰۰ میلیاردی بود و نفر دیگر نیز فردی بود که پس از یک کلاه‌برداری ۱۲ میلیارد تومانی به کشور امارات گریخته بود که خوشبختانه با همکاری این کشور، به ایران بازگردانده شدند. همچنین یک مجرم مالی از ایران به کشور ترکیه و دو متهم قتل نیز به کشور افغانستان برگردانده شدند و این در حالی است که طی سال گذشته ۴ تبعه افغانی متهم به قتل نیز در ایران دستگیر شدند و در آینده نزدیک در اختیار کشور افغانستان قرار می‌گیرند.

رضوانی در ادامه این نشست به آمار انتقال محکومین در سال ۲۰۱۴ نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۲۰۱۴‌، ۱۱ نفر از ایرانیانی که در خارج از کشور زندانی بودند شامل ۶ مجرم ایرانی از قطر، ۳ نفر از ترکیه،‌ یک نفر از اوکراین و یک نفر نیز از سوی کشور قطر به ایران تحویل داده شدند که قرار است این مجرمان ادامه محکومیتشان را در کشور ایران سپری کنند.

بیش‌ترین حمله‌های سایبری به کشورمان از سوی چین،‌ هنگ‌کنگ و نیجریه انجام می‌شود

وی با اشاره به روزافزون بودن حمله‌های سایبری و هکرها به اتباع ایرانی داخل کشور اظهار داشت: از سال ۹۰ تا امروز در حدود ۳۰۰ پرونده بین‌المللی در حوزه کلاه‌برداری اینترنتی و حمله سایبری هکرها به تجار و سازمان‌های ایرانی گزارش‌شده است که اغلب این حملات از سوی کشورهای چین، هنگ‌کنگ و برخی از کشورهای آفریقایی ازجمله کشور نیجریه انجام می‌شود طی آن تجار و واردکنندگان کشورمان قربانی این حملات سایبری می‌شوند.

رئیس اینترپل ناجا در خصوص شیوه و شگرد این هکرها گفت: در اغلب این پرونده‌ها، هکرها با هک کردن ایمیل شرکت‌ها و ساختن ایمیل‌های مشابه، اقدام به تغییر شماره حساب شرکت‌های طرف قرارداد شرکت‌ها و تجار ایرانی می‌کنند که با توجه به رشد چنین پرونده‌هایی به شرکت‌ها و تجار هشدار می‌دهیم در ارتباط با طرف‌های کاری خود، تنها به یک وسیله ارتباطی همچون ایمیل بسنده نکنند و چند مسیر متفاوت مراودات خود را پیگیری کنند.

رضوانی با اشاره به برخی مشکلات پیگیری پلیسی در این پرونده‌ها افزود: یکی از مواردی که در بررسی و پیگیری پرونده‌های بین‌المللی وجود دارد آن است که مجازات و چگونگی تشکیل پرونده در این موارد مبتنی بر قوانین کشورهایی است که جرم در آن‌ها رخ‌داده است؛ به‌عنوان‌مثال در جرائم سایبری که در کشور هنگ‌کنگ رخ می‌دهد، پلیس این کشور، شکایت اینترپل ایران را برای تشکیل پرونده قضایی قبول ندارد و قربانیان باید برای تشکیل پرونده، شخصاً به این کشور مسافرت کرده و به صورت حضوری شکایت خود را مطرح کنند.

وی در خصوص هک و حمله سایبری به ارگان‌های رسمی و دولتی کشورمان نیز گفت: مواردی از این قبیل موجود است که ارگان‌ها یا سازمان‌های دولتی موردحمله هکرها قرارگرفته‌اند که با شناسایی IP هکرها و اطمینان از اینکه هکرها در خارج از کشورمان هستند، گزارش‌های خود را به دبیرخانه مرکزی سازمان اینترپل ارسال کرده‌ایم.

رضوانی در ادامه با اشاره به فعالیت باندهای قاچاق انسان که در سطح بین‌المللی فعال‌اند، اظهار داشت: یکی از روش‌های مورداستفاده باندهای قاچاق انسان، سوءاستفاده از پاسپورت‌ها و گذرنامه‌های مسروقه و مفقودی است؛ ازاین‌رو سازمان اینترپل با راه‌اندازی سامانه‌ای، درصدد برخورد با این روش است؛ این در حالی است که دو تبعه ایرانی مسافر پرواز مالزی که سقوط کرد، با استفاده از این روش توانسته بودند وارد کشور مالزی شوند که متأسفانه پلیس مالزی نتوانسته بود متوجه عدم انطباق اطلاعات گذرنامه این افراد با هویت اصلی آن‌ها شود. همچنین دو تبعه ایرانی نیز با سوءاستفاده از گذرنامه‌های مفقودی خود، قصد ورود به کشور آمریکا را داشتند که دستگیر شدند.

۳۱۳۵ ایرانی در زندان‌های دیگر کشورها زندانی‌اند/ امارات رکورددار زندانیان ایرانی

رئیس اینترپل ناجا در خصوص آمار زندانیان ایرانی در خارج از کشور نیز اظهار داشت: گرچه به دلایل مختلف آمار دقیقی از زندانیان ایرانی در خارج از کشور وجود ندارد ولی بر اساس آخرین گزارش وزارت امور خارجه کشورمان،‌ ۳۱۳۵ ایرانی در زندان‌های خارج از کشور به سر می‌برند که از این تعداد ۲۲۹ نفر در زندان‌های مالزی، ۴۵۰ نفر در امارات،  ۲۴۰ نفر در ترکمنستان و ۵۵۲ نفر نیز در کشورهای اروپایی و آمریکایی زندانی هستند

وی جرم اغلب این افراد را مسائل مرتبط با مواد مخدر عنوان کرد و با هشدار به کسانی که سودای سفر غیرقانونی به استرالیا را در سر می‌پرورانند،‌ خاطرنشان کرد:‌ در چند سال اخیر موج سفر مسافران غیرقانونی به شرق آسیا و استرالیا به راه افتاده است که این افراد علی‌رغم خروج قانونی از ایران، قصد ورود غیرقانونی به کشور استرالیا رادارند که در دام باندهای قاچاق انسان می‌افتند و اغلب یا جان خود را در دریا از دست می‌دهند و یا توسط مأموران استرالیا دستگیرشده و به جزیره دورافتاده در گینه پاپوا انتقال می‌دهند که در شرایط بسیار نامساعدی نگهداری می‌شوند؛ ازاین‌رو به هم‌وطنان هشدار می‌دهیم که با سودای زندگی و اشتغال بهتر، در دام قاچاقچیان انسان نیافتند چراکه گزارش‌های رسیده از شرایط موجود در اردوگاه‌های مهاجران بسیار ناخوشایند است.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.