about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هکرهای روسی و چینی مسئول حمله‌ی عظیم به DynDNS

به گزارش واحد بین‌المللی سایبربان؛ دو گروه هکری از چین و روسیه، مسئولیت حمله سایبری اخیر به زیرساخت‌های اینترنت را بر عهده گرفته است.
این گروه‌های هکری که خود را پرافیت (Prophet) و زین (Zain) معرفی می‌کنند، از طریق توئیتر خود این ادعا را مطرح کرده، اما مسئولین آمریکایی هنوز آن را تأیید نکرده‌اند. آن‌ها ادعا می‌کنند 1.2 ترابایت ترافیک را در هر ثانیه به سرور‌های شرکت Dyn تحمیل کرده‌اند.

حملات گسترده سایبری به آمریکا


در توئیتر این هکرها آمده است: «ما این کار را برای جلب توجه‌ آژانس‌های فدرال انجام نداده‌ایم، بلکه هدف تنها آزمایش ظرفیت‌ها بوده است.»
آن‌ها همچنین ادعا می‌کنند تنها 10 نفر در این پروژه درگیر بوده‌اند؛ گرچه توئیتر اعلام کرده 30 نفر به حساب NewWorldHacking@ دسترسی داشته‌اند که 20 نفر آن‌ها در چین هستند.
حمله‌ی مذکور در روز 21 اکتبر (جمعه) وبگاه‌های معروف جهان ازجمله توئیتر، اسپاتیفای، نت‌فلیکس و پی‌پل در آمریکا و اروپا را از کار انداخت.
این گروه هکری درگذشته نیز مسئولیت چندین حمله‌ی سایبری به وبگاه‌های ESPN، BBC و حتی داعش را برعهده گرفته بود. پلیس FBI اعلام کرده در حال بررسی موضوع است.

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.