about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هکرهای روسی و چینی مسئول حمله‌ی عظیم به DynDNS

به گزارش واحد بین‌المللی سایبربان؛ دو گروه هکری از چین و روسیه، مسئولیت حمله سایبری اخیر به زیرساخت‌های اینترنت را بر عهده گرفته است.
این گروه‌های هکری که خود را پرافیت (Prophet) و زین (Zain) معرفی می‌کنند، از طریق توئیتر خود این ادعا را مطرح کرده، اما مسئولین آمریکایی هنوز آن را تأیید نکرده‌اند. آن‌ها ادعا می‌کنند 1.2 ترابایت ترافیک را در هر ثانیه به سرور‌های شرکت Dyn تحمیل کرده‌اند.

حملات گسترده سایبری به آمریکا


در توئیتر این هکرها آمده است: «ما این کار را برای جلب توجه‌ آژانس‌های فدرال انجام نداده‌ایم، بلکه هدف تنها آزمایش ظرفیت‌ها بوده است.»
آن‌ها همچنین ادعا می‌کنند تنها 10 نفر در این پروژه درگیر بوده‌اند؛ گرچه توئیتر اعلام کرده 30 نفر به حساب NewWorldHacking@ دسترسی داشته‌اند که 20 نفر آن‌ها در چین هستند.
حمله‌ی مذکور در روز 21 اکتبر (جمعه) وبگاه‌های معروف جهان ازجمله توئیتر، اسپاتیفای، نت‌فلیکس و پی‌پل در آمریکا و اروپا را از کار انداخت.
این گروه هکری درگذشته نیز مسئولیت چندین حمله‌ی سایبری به وبگاه‌های ESPN، BBC و حتی داعش را برعهده گرفته بود. پلیس FBI اعلام کرده در حال بررسی موضوع است.

تازه ترین ها
تقلای
1405/06/09 - 19:58- تروریسم سایبری

تقلای رژیم صهیونیستی برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی

رژیم صهیونیستی با افزایش تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی خود تقلا می‌کند.

هشدار
1405/06/09 - 18:17- آمریکا

هشدار صندوق بین‌المللی پول در مورد خطرات استیبل‌کوین‌ها

صندوق بین‌المللی پول در مورد خطرات استیبل‌کوین‌ها برای اقتصادهای نوظهور هشدار داد.

حفاظت
1405/06/09 - 17:35- آفریقا

حفاظت از داده‌های شخصی پیش از انتخابات در مراکش

سازمان حفاظت از داده‌های مراکش در حال بررسی نحوه مدیریت اطلاعات شخصی و مطالب تولید شده توسط هوش مصنوعی در روند انتخابات است.