about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی موجب خنک سازی دیتاسنتر می شود

گوگل اعلام کرده روش استفاده از هوش مصنوعی برای خنک سازی دیتاسنترها عملیاتی شده و در حال حاضر دیتاسنترهای این کمپانی بوسیله هوش مصنوعی خنک سازی می شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چندین سال قبل شرکت گوگل تصمیم می گیرد راهکاری جدید را برای خنک سازی دیتاسنترها به کار گیرد. این راهکار استفاده از هوش مصنوعی برای کنترل خنک کننده ها برای خنک سازی دیتاسنترها بود. این امر موجب می شد تا نه تنها در انرژی صرفه جویی صورت گیرد بلکه درجه حرارت دیتاسنترها نیز کاهش پیدا می کرد. حال به نظر می رسد این شرکت توانسته با کمک هوش مصنوعی دیتاسنترها را با خنک سازی رو به رو سازد.

به تازگی گوگل اعلام کرده روش استفاده از هوش مصنوعی برای خنک سازی دیتاسنترها عملیاتی شده و در حال حاضر دیتاسنترهای این کمپانی بوسیله هوش مصنوعی خنک سازی می شوند. گوگل یکی از بزرگترین شرکت های فناوری جهان بوده و هزاران سرور برای ذخیره سازی داده های جستجوگر گوگل، جیمیل، یوتیوب و چندی دیگر دارد. این سرورها برای فعالیتی بدون نقص می بایست خنک شوند و این عمل حالا به لطف هوش مصنوعی انجام می گیرد.

این شرکت برای کنترل سیستم خنک سازی سرورها حال از هوش مصنوعی کمک می گیرد و دیگر نیازی به کنترل افراد نیست. این امر موجب صرفه جویی در انرژی شده و گوگل به آسانی می توانند دیتاسنترهای خود را خنک باقی نگه دارد. خنک سازی دیتاسنترها و بخصوص کنترل این سیستم امری دشوار است که بوسیله چندین نفر صورت می گیرد. با دشوارهایی که کنترل سیستم خنک کننده دیتاسنترها داشته، گوگل نیز تصمیم به چنین روشی گرفته تا نه تنها هزینه را کاهش دهد، بلکه انرژی کمتری صرف خواهد داشت و عملکرد نیز مطلوب تر است.

در حال حاضر سیستم کنترل خنک کننده دیتاسنترهای گوگل توسط هوش مصنوعی انجام می گیرد و سیستم توسط افرادی نظارت می شود تا در صورت وجود مشکلاتی پیگیری و رفع شود. دیتاسنترها تنها دستگاه هایی نیستند که هوش مصنوعی می تواند به کنترل آن بپردازد و هزاران تجهیزات دیگر برای کنترل توسط هوش مصنوعی وجود دارد.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.