هوش مصنوعی مرگ بیمار مبتلا به کرونا را ارزیابی میکند
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دیلیمیل، یک تیم آلمانی ابزار یادگیری ماشینی را توسعه دادهاند که میتواند به طور دقیق پیش بینی کند که آیا یک بیمار بدحال بر اثر ابتلا به کووید میمیرد یا خیر.
این سیستم از نمونههای خون برای اندازهگیری سطح ۱۴ پروتئین استفاده میکند که نشاندهنده پیامدهای ابتلا به کووید است؛ محققان امیدوارند که ابزار آنها بتواند به بیمارستانها و کارکنان مراقبت های بهداشتی در تصمیم گیری آگاهانه با منابع محدود کمک کند.
برخی از بیمارستانهای ایالات متحده و بیمارستانهای سراسر جهان در طول موجهای کووید، مجبور به مراقبتهای جیرهبندی شدهاند. محققان ممکن است این ابزار جدید را ایجاد کرده باشند که از یادگیری ماشینی برای پیشبینی بهتر نتایج سلامت بیماران کووید در بیمارستان استفاده کنند و به پزشکان کمک کنند تا تصمیمات درمانی آگاهانهتری بگیرند.
این تیم تحقیقاتی آلمانی از «Charity-University Medicine» در برلین، یکی از بزرگترین بیمارستانهای دانشگاهی این کشور، میگویند ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی که آنها توسعه دادهاند، با بررسی سطوح چهارده پروتئینی که در خون افراد یافت میشود میتواند وضعیت ابتلای بیماران به کرونا را به دقت ارزیابی کند.