about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته محققان، ما در آینده شاهد پیشرفت هوش جامع مصنوعی (AGI) خواهیم بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، امروزه هوش مصنوعی توانسته به سطح انسانی نزدیک شود. هوش جامع مصنوعی AGI، هر کاری را که انسان‌ها می‌توانند و احتمالاً بسیاری از ما نمی‌توانیم انجام دهیم، در طول زندگی ما انجام دهد.

به گزارش futurism.com، دکتر ناندو دی فریتاس، محقق ارشد گوگل دیپ مایند، در پاسخ به مقاله منتشر شده توسط تریستان گرین ستون نویس، اعلام کرد که هوش جامع مصنوعی به AGI نزدیک می‌شود. هوش مصنوعی (AGI)، وظایفی که یک انسان قادر به انجام آن است را می‌تواند انجام دهد.

گرین در صحبت‌های خود می‌گوید، علیرغم پیشرفت‌های چشمگیر در یادگیری ماشینی در چند دهه گذشته، به هیچ وجه نمی‌توانیم هوش مصنوعی در سطح انسان را در طول عمر خود مشاهده کنیم.
محقق DeepMind در توئیت خود نوشت، حل چالش‌های مقیاس‌پذیری هوش مصنوعی می‌تواند AGI را هم ارائه کند. DeepMind در پروژه‌های خود نتوانست سیستم جدید هوش مصنوعی چند وجهی Gato خود را قادر به AGI اعلام کند. اما با توجه به گفته یکی از محققین اصلی، به نظر می‌رسد که گوگل این سیستم را به عنوان یک هوش جامع مصنوعی ارائه کند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.