about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی الگوهای صوتی افراد را فرا می گیرد

یک شرکت چینی ادعا کرد که تنها با داشتن یک دقیقه از صدای فرد می تواند آن را شبیه سازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از iflscience؛ با این که شبیه سازی صدا، ویژگی نوینی به شمار نمی رود؛ اما این دستاورد، به تازگی نمود ویژه ای یافته است. نرم افزار وکو (VoKo) نخستین بار در سال 2016 ازسوی شرکت ادوبی (Adobe) برای ویرایش و تولید صدا ارائه شد. این برنامه، طی مدت زمان کوتاهی می تواند نسخه مشابه صدای یک فرد را تولید کند.

 

ابزار مشابه دیگری تحت عنوان لایر برد (Lyrebird) نیز توسط یک استارتاپ کانادایی  در سال گذشته ارائه شد که قابلیت شبیه سازی صدا را با داشتن 60 ثانیه از نمونه اصلی آن دارد. 

 

سامانه های شبیه سازی صوتی که توسط شرکت چینی بایدو (Baidu)  تولید شده، جدید ترین نرم افزار ایجاد الگوهای صدا از اجزای یک فایل صوتی به شمار می رود. برنامه مذکور با استفاده از اطلاعات یادشده، نسخه صوتی دیجیتال فرد را می سازد که از این رو فایل صوتی هر متنی را می توان با بکارگیری نمونه ایجاد شده ایجاد کرد.

 

فناوری مذکور ممکن است در وهله اول وحشتناک به نظر برسد. زمانی که اولین بار وکو عرضه شد، بسیاری از افراد، در رابطه با خطرات امنیتی و تهدیداتی که فناوری کذکور به همراه می آورد نگرانی هایی داشتند. برای مثال، بسیاری از بانک ها و تجارت ها امروز با بکارگیری صنعت تشخیص صدا، اطلاعات فردی مشتریان را تایید می کنند.

 

به علاوه، یکی  دیگر از مشکلات مربوط به این حوزه، اخبار جعلی است. هوش مصنوعی با یادگیری فایل های صوتی و تصویری، آنها را شبیه سازی می کند. فناوری شبیه سازی برای از بین برد اعتماد مخاطب نسبت به اخبار و انتشار اطلاعات غلط نیز یه کار می رود.

در طرف مقابل، نوآوری مذکور جوانب مثبتی چون استفاده والدین از این نرم افزار برای گفتن داستان در زمان خواب کودکان دارد.
 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.