about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی، ناجی یا نابودگر؟

دانشمندان بسیاری از سراسر دنیا معتقدند هوش مصنوعی باعث به وجود آمدن جنگ جهانی سوم و متحول شدن بدافزارها می‌شود.

توضیح در مورد ایلان ماسک و هشدارهای وی

چندی است که دانشمندان نسبت به افزایش حملات سایبری از طریق هوش مصنوعی و رشد این بستر هشدار داده‌اند. ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت تسلا، بر این باور است که این فناوری، سبب آغاز جنگ جهانی سوم خواهد شد. البته شاید دلیل آن –همان‌گونه که خود وی نیز معتقد است- تشخیص تهدید و اقدام به حمله به‌منظور پیشگیری توسط هوش مصنوعی باشد؛ به این معنا که اگر یک هوش مصنوعی تشخیص دهد حمله‌ی پیشگیرانه بهترین راه پیروزی باشد؛ آن را آغاز کند.
ایلان ماسک، تاکنون بارها نسبت به خطرات هوش مصنوعی هشدار داده و آن را خطری برای بقای نسل بشر به‌حساب آورده است و در جدیدترین اقدام خود نیز به همراه 115 نفر دیگر، در اجلاس بین‌المللی مشترک هوش مصنوعی  (IJCAI) نامه‌ای سرگشاده را به سازمان ملل متحد ارسال کرده و هشدار داده‌اند مسابقه تسلیحاتی ایجادشده در زمینه‌ی ساخت روبات‌های قاتل باید هر چه سریع‌تر متوقف شود. همچنین وی به تازگی مجددا نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی هشدار داده است.

برخی خطرهای هوش مصنوعی که ممکن است منجر به بروز جنگ شود به این شرح است:

استفاده از آن در تولید سلاح خصوصاً پهپادها؛ با افزایش به‌کارگیری پهپادها، هوش مصنوعی در این تجهیزات به کار می‌رود. همان‌گونه که پوتین نیز اعلام کرد زمانی که پهپادهای یک گروه، هواپیماهای بدون سرنشین گروه دیگر را نابود کنند، آن‌ها دیگر چاره‌ای جز تسلیم شدن نخواهند داشت.
توسعه اطلاعات مربوط به هوش مصنوعی و نحوه به کار بردن آن در بسترهای گوناگون، زمینه را برای رقابت میان قدرت‌های دنیا به وجود می‌آورد. همان‌طور که اشاره شد، این فناوری در ساخت تسلیحات مخرب به کار می‌رود و در نبردهای مجازی و واقعی، کاربرد دارد. بدیهی است قدرت‌های جهان برای تجهیز هرچه بیشتر نیروهای خود به فناوری‌های نظامی خصوصاً وسایل نقلیه خودران، پهپادها و روبات‌های قاتل، نیازمند توسعه و بهره بردن از هوش مصنوعی هستند. بنابراین، همان رقابت تسلیحاتی که در دوران جنگ سرد برای رسیدن به تسلیحات هسته‌ای وجود داشت، این بار هوش مصنوعی، عامل رقابت برای ساخت جنگ‌افزارهای نوین می‌شود.
علاوه بر کارکرد هوش مصنوعی در ساخت سلاح‌های نظامی، این فناوری برای راه‌اندازی عملیات تخریبی در حوزه سایبری استفاده می‌شود. به دلیل بروز خطاهای انسانی در این زمینه، از هوش مصنوعی برای انجام دادن حملات سایبری در آینده استفاده می‌شود. این مسئله در زمان برگزاری اجلاس بلک‌هت 2017 (Black Hat 2017)، از یک‌صد متخصص صنعتی درباره‌ی حملات سایبری سؤال پرسیده شد. بر اساس اعتقاد 62 نفر از این افراد، احتمالاً حمله‌ی سایبری بزرگ بعدی توسط هوش مصنوعی انجام خواهد شد و این حادثه در طول 12 ماه آینده رخ خواهد داد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.