about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رییس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی گفت: نباید سهم اصناف از اقتصاد دیجیتال را نادیده بگیریم، زیرا هوشمندسازی فضای اصناف ضرورت امروز کشور است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، محسن دهنوی در همایش اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند با بیان اینکه اصناف خط مقدم فضای اقتصاد و کسب و کار کشور هستند، اظهار داشت: این بخش از اقتصاد کشور با وجود دارا بودن سهم ۲۵ درصدی از تولید ناخالص ملی، مورد بی توجهی قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: اصناف چرخ حرکت اقتصاد کشور هستند که باید خود را با قواعد جدید بازار جهانی همراه کنند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای حفظ حوزه کسب و کار باید قواعد این دنیای جدید رعایت شود، گفت: شبکه تبادل داده و فضای دیجیتالی از جمله مسیر‌هایی است که اقتصاد کشور را متحول می‌کند، زیرا امروز فضای مجازی بخشی از زندگی مردم است.
وی با بیان اینکه نمیتوان سهم اصناف را در اقتصاد دیجیتال نادیده گرفت، تصریح کرد: در حوزه اصناف که سه میلیون از جمعیت را به خود اختصاص داده اند، بخشی در انتظار مجوز راه اندازی فضای مجازی و بخشی دیگر در حال اقدام هستند، اما هنوز روند صدور مجوز به طور کامل مشخص نیست.
دهنوی تصریح کرد: باید در این زمینه ریل گذاری مناسب انجام داد تا تحول لازم برای اصناف و فعالان این بخش ایجاد شود، زیرا با تاسیس شرکت‌های مختلف نمی‌توان اقتصاد را هوشند و دانش بنیان کرد.
وی با تاکید بر اینکه بدون اصناف اقتصاد دانش بنیان نمی‌شود، تاکید کرد: در کنار هوشمندسازی صنایع بزرگ باید کسب و کار خرد و متوسط نیز به سمت دانش بنیان سوق پیدا کند و این دو بخش ارتباط موثری با یکدیگر برقرار کنند.
در این همایش همچنین مدیرکل دفتر خدمات کسب وکار وزارت صمت با بیان اینکه تفاوتی میان صنعت و صنف وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هر دو این حوزه ها، کسب و کار محسوب می‌شوند که با نگاه تولید مبتنی بر دانش کسب و کار‌های کوچک، متوسط و بزرگ مورد توجه است.
«امیرحسین اسدی» با اشاره به نامگذاری امسال به تولید دانش بنیان، اظهار داشت: حرکت اصناف یا کسب وکار‌های کوچک و متوسط در این مسیر می‌تواند زمینه ساز تحقق سریع این شعار باشد.
اسدی با اشاره به اینکه اصناف نیمی از اشتغال کشور را ایجاد کرده اند، گفت: اصناف با داشتن ساختار مشخص، نظم پذیر بودن، قدمت و عمومیت در کل کشور، می‌توانند با سرعت زمینه ساز تحقق شعار سال شوند و با ارتقا و توسعه کیفیت و دانش در همه کشور، بهبود فرایند‌ها از طریق فناوری نیز ایجاد کنند و به این طریق زمینه ساز اشتغال بیشتر و حفظ اشتغال موجود شوند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.