about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ظاهراً کارت‌هایی که هواوی به بازدیدکنندگان غرفه خود در MWC 2023 داده بود، دارای ردیاب بوده است.

اگرچه کنگره جهانی موبایل امسال (MWC 2023) به پایان رسیده است، اما ظاهراً اخبار آن ادامه دارد؛ چرا که حالا هواوی به ردیابی افرادی متهم شده است که از غرفه این شرکت در این نمایشگاه بازدید کرده‌اند.

لایت یدینگ در گزارشی مدعی شده است که هواوی درون «هواوی کارت» دستگاه‌های ردیاب کار گذاشته بود و آن را در اختیار افرادی قرار می‌داد که از غرفه‌اش بازدید می‌کردند. این اتهام به‌اندازه‌ای جدی است که حالا مسئول برگزاری MWC، یعنی GSMA درحال بررسی وضعیت است.

احتمال ردیابی بازدیدکنندگان MWC توسط هواوی

طبق گزارش‌ها، افرادی که به‌دنبال حضور در غرفه هواوی بودند، باید هواوی کارت دریافت می‌کردند که شامل نشان، بند و نگهدارنده پلاستیکی کوچک می‌شد. بازدیدکنندگان هنگام بازدید از غرفه هواوی این کارت را به‌همراه داشتند و در هنگام ترک غرفه، باید آن را پس می‌دادند.

در این میان برخی بازدیدکنندگان فراموش‌ کردند که باید این کارت را به هواوی برگردانند و همین موضوع باعث شد که کاربران متوجه متنی ریز در پشت این نشان‌ها شوند:

«ما از فناوری RFID و بلوتوث برای جمع‌آوری زمان کشیدن هواوی کارت هنگام ورود به غرفه هواوی، اطلاعات مکانی به‌صورت لحظه‌ای و مدت‌زمان ماندن دارندگان کارت در غرفه هواوی استفاده می‌کنیم. این اطلاعات تنها با هدف تجزیه‌وتحلیل علایق کلی بازدیدکنندگان ما از محصولاتمان جمع‌آوری و پردازش می‌شود تا بتوانیم کیفیت سرویس‌های خود را بهبود دهیم. ما از این اطلاعات مطابق سیاست حفظ حریم خصوصی خود محافظت خواهیم کرد.»

 
Paragraphs
هواوی

«رولف ورنر»، معاون ارشد نوکیا، یک کارت هواوی با نگهدارنده پلاستیکی را به تصویر کشیده است که ظاهراً شامل یک برد کوچک می‌شود. به گفته ورنر، می‌توان از این ابزار به‌عنوان ردیاب استفاده کرد.

وجود این برد در نشان‌های هواوی باعث تعجب GSMA شده و گفته است ردیابی کاربران یک اتهام جدی به‌حساب می‌آید. GSMA درباره این موضوع تحقیق می‌کند، بااین‌حال هنوز اطلاعاتی درباره تحقیق خود منتشر نکرده است.

اگر ردیابی کاربران توسط هواوی تأیید شود، مسلماً به اعتبار این شرکت ضربه وارد خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.

طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.