about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هواوی با هدف گسترش خدمات رسانی خود در حوزه نسل پنجم از تأسیس یک مرکز نوآوری و خلاقیت در این حوزه در لندن خبر داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هدف از تاسیس مرکز خلاقیت و نوآوری نسل پنجم هواوی در لندن کمک به شکل گیری یک اکوسیستم نسل پنجم در انگلیس توسط هواوی توسط شرکت های فناوری و مخابراتی این کشور است.

ناظران می گویند باوجود تلاش آمریکا برای دور کردن هواوی از بازار خدمات نسل پنجم انگلیس، این کشور در این زمینه موفقیتی کسب نکرده و این شرکت چینی روز به روز بر نفوذ و تاثیرگذاری خود در حوزه خدمات نسل پنجم در بازارهای جهانی می افزاید.

خدمات نسل پنجم به علت سرعت و کیفیت بالایی که دارد می تواند کاربردهای تجاری و حرفه ای متنوعی داشته باشد و از این رو رقابت برای تسخیر بازار خدمات نسل پنجم در جهان روز به روز در حال تشدید شدن است، از این طریق می توان خدمات واقعیت افزوده و واقعیت مجازی متنوعی را نیز ارائه کرد.
هواوی چندی قبل یک مرکز خدمات نسل پنجم را در سوئیس افتتاح کرده بود و در این زمینه با شرکت مخابراتی سوئیسی سان رایس همکاری کرده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.