about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

در حالی که شبکه 5G هنوز به صورت فراگیر در بسیاری از کشورها راه‌اندازی نشده است، شرکت‌های مخابراتی بزرگ کار تحقیقاتی روی شبکه 6G را آغاز کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هواوی با همکاری دو شرکت چینی قصد دارد دو ماهواره را در جولای امسال (تیر و مرداد 1400) به فضا بفرستد. این ماهواره‌ها با هدف تست و اعتبارسنجی فناوری‌های هواوی در زمینه شبکه‌های 6G به فضا ارسال خواهند شد.

این اقدام که گامی مهم برای پیشرفت زیرساخت‌های مخابراتی و شبکه 6G محسوب می‌شود، با تلاش مشترک شرکت‌های هواوی، China Mobile و یک سازمان فضایی در چین انجام خواهد شد. پیش از این، در سال 2019 نیز هواوی از برنامه‌ی آینده‌ی خود برای پرتاب بیش از ده هزار ماهواره کوچک برای پوشش سراسری 6G در جهان پرده برداشته بود.

کارشناسان معتقدند که فناوری 6G می‌تواند تا 50 برابر سریع‌تر از 5G باشد. همچنین برخلاف شبکه‌های 5G که برای بهره‌برداری و انتقال سیگنال، نیاز به ایستگاه‌های مخابراتی زمینی دارند، شبکه 6G از ماهواره‌ها برای ایجاد ارتباطات در فرکانس‌های بالاتر استفاده می‌کند. 

طبق اعلام مدیران ارشد هواوی، این شرکت قصد دارد در سال 2030 فناوری 6G را به صورت عمومی راه‌اندازی کند. همچنین این کمپانی اعلام کرده است که به زودی در مقاله‌ای با موضوع 6G، درباره تکنولوژی‌ و کارکردهای آن بیشتر توضیح می‌دهد.

موضوع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.