about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

این شرکت چینی قصد دارد با مجموعه‌ای از لپ‌تاپ‌ها و یک کنسول مخصوص بازی، قدم به حوزه‌ی گیمینگ بگذارد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ اولین کنسول آزمایشی شرکت هوآوی به نام MateStation می‌تواند در سه‌ماهه‌ی دوم سال 2021 هم‌ردیف با پلی‌استیشن 5 و ایکس باکس‌های سری X عرضه شود. این محصول احتمالاً به برخی از سیلیکون‌های داخلی خود برای انجام برخی کارهای سنگین تکیه می‌کند.

این شرکت در حال حاضر مرکز فعالیت گیمینگ خود را در قسمت بالایی خدمات رسانه‌ای هوآوی برای اندروید راه‌اندازی کرده است.

به گزارش GizChina این شرکت چینی ممکن است پیش از انتشار کنسول بازی، یک سری جدید از لپ‌تاپ‌هایی که برای گیمینگ و بازی طراحی‌شده‌اند را رونمایی و عرضه کند.

هوآوی ممکن است از تراشه‌های HiSilicon در لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی خود استفاده کند. تراشه‌ی HiSilicon Kunpeng 920 این شرکت مبتنی بر ماشین‌های پیشرفته‌ی RISC (ARM) است و قبلاً در رایانه‌های MateStation B515 با پردازنده‌ی گرافیکی AMD Radeon 430 ارائه‌شده است.

هوآوی یک لپ‌تاپ گیمینگ در سال 2020 تحت نام تجاری آنر (Honor) ارائه کرد که درواقع می‌توان گفت این محصول پایانی برای این برند بود.

پیش‌ازاین گزارش‌شده بود که هوآوی آمادگی معرفی لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی خود در سال 2020 را دارد اما این اتفاق تا سال 2021 به تأخیر افتاد. در اوایل سال 2021، هوآوی لپ‌تاپ‌های جدید MateBook X Pro، MateBook 13 و 14 را معرفی کرد که این محصولات به پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل مجهز هستند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.