about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هوآوی برای ممنوعیت شبکه 5G خود در سوئد درخواست تجدیدنظر داده و این درخواست برای بررسی‌های بیشتر به دادگاه اداری استکهلم ارسال‌شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ ماه گذشته رگولاتورهای کشور سوئد اعلام کردند که استفاده از تجهیزات مخابراتی شرکت‌های چینی هوآوی و ZTE در این کشور ممنوع است و به شرکت‌های سوئدی تا ابتدای سال میلادی 2025 فرصت دادند تا تجهیزات این دو شرکت را از زیرساخت‌های خود حذف کنند. البته بر اساس گزارشی از رگولاتور مخابرات سوئد PTS، هوآوی برای ممنوعیت شبکه 5G خود در سوئد درخواست تجدیدنظر کرده است. 
سخنگوی رگولاتور مخابرات سوئد اعلام کرده است که این درخواست به دادگاه اداری استکهلم برای رسیدگی بیشتر ارسال خواهد شد. هنوز شرکت ZTE به این تصمیم دولت سوئد واکنشی نشان نداده است اما ما از این شرکت هم انتظار درخواست تجدیدنظر داریم. 
ابتدا دولت آمریکا بود که شرکت هوآوی را تحریم کرد و بعد متحدان خود در اروپا مانند کشور انگلستان را تحت‌فشار قرارداد تا تجهیزات هوآوی را به دلیل نگرانی‌های امنیتی مبنی بر استفاده این تجهیزات برای جاسوسی توسط دولت چین، تحریم کنند و آن‌ها را از زیرساخت‌های ارتباطی خود حذف کنند. لازم به ذکر است هم شرکت هوآوی و هم دولت چین این تهمت آمریکا را رد کرده‌اند. 
کنت فردریکسن، معاون اجرایی هوآوی در منطقه شرقی و شمالی اروپا در مصاحبه‌ای با رویترز اعلام کرد که این شرکت تصور می‌کند تصمیمی که دولت سوئد اتخاذ کرده برای مشتریان و به‌طورکلی برای کشور سوئد خوب نیست. بنابراین این شرکت امیدوار است که دادگاه سوئد این موضوع را با دقت زیادی بررسی کند و مطمئن شود که این تحریم‌ها، مطابق با قوانین کشور و به صلاح کشور خواهد بود یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.