هند یکی از اهداف اصلی حملات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ هند، کشوری که در سال 2022 بیشترین حملات سایبری را داشت، اکنون در جایگاه پنجم قرار دارد و اروپا با 14 درصد حملات به رتبه دوم صعود کرده است. گزارش دفاع دیجیتال مایکروسافت در سال 2023 نشان میدهد که حملات در ایالات متحده افزایش یافته و این کشور را از نظر اشکال مختلف حملات سایبری در صدر جدول قرار داده است. نهادهای آمریکایی همچنان اهداف اصلی حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) هستند و 54 درصد از کل حملات را متحمل میشوند.
هند که در سال گذشته حدود 25 درصد از حملات را گزارش کرده بود، امسال کمتر از 5 درصد را گزارش کرده است. هدف یک حمله انکار سرویس توزیع شده غلبه بر دستگاهها، سرویسها و شبکه هدف با ترافیک جعلی اینترنتی، غیرقابل دسترس یا غیرقابل استفاده کردن آنها برای کاربران واقعی است.
به گفته کارشناسان، هند همچنین از نظر اولویت عوامل تهدید در منطقه آسیا و اقیانوسیه در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن کره و تایوان قرار دارند. اوکراین بزرگترین هدف اروپایی از سوی عوامل دولتی مرتبط با روسیه است. اسرائیل در نتیجه تمرکز گسترده ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا همچنان بیشترین هدف حملات سایبری به شمار میرود. کارشناسان ادعا کردند که هکرهای دولتی کره شمالی و چین، کره جنوبی و تایوان را به اولین و دومین هدف در آسیا و اقیانوسیه رساندند.
براساس گزارش دفاع دیجیتال مایکروسافت، کره شمالی به ویژه به جاسوسی از مؤسسات و افرادی که خود کره شمالی را مطالعه میکنند یا صنایع دفاع ملی کشورهای مختلف را هدف قرار میدهند، علاقهمند است. در حالیکه هند 7 درصد از این حملات را به خود اختصاص داده، روسیه با بیشترین حملات در صدر قرار دارد و پس از آن ایالات متحده آمریکا و اسرائیل قرار دارند.
هند همچنین در میان 10 کشور آسیا و اقیانوسیه است که بر تنظیم زیرساختهای حیاتی متمرکز شده است.
مایکروسافت مدعی شد که کره شمالی در ازای دریافت غذا از جنگ روسیه در اوکراین حمایت مادی میکند و عوامل سایبری آن انرژی هستهای، صنایع دفاعی و نهادهای دولتی روسیه را برای جمعآوری اطلاعات هدف قرار میدهند.