هند سومین کشور دارای بیشترین تهدیدات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ براساس یک گزارش بینالمللی، هند پس از ایالات متحده و برزیل، سومین کشور در مواجهه با رویدادهای مخاطرهآمیز امنیت سایبری در نیمه اول سال 2023 است. در این گزارش آمده است که ایالات متحده در صدر فهرست بالاترین تشخیص بدافزار قرار دارد، در حالیکه ژاپن در صدر فهرست کشورهایی است که به URLهای مخرب دسترسی دارند.
طبق دادههای مدیریت ریسک سطح حمله (ASRM) براساس گزارش تهدیدات امنیت سایبری میانسال 2023 شرکت ترند میکرو (Trend Micro) با عنوان «پیشگیری از ریسک»، هند، ایالات متحده و برزیل بیشترین خطرات را در صنایع تولیدی، مراقبتهای بهداشتی و فناوری ثبت کردند.
این گزارش همچنین نمای سطح حمله را در بین 5 میلیون مشتری تجاری و میلیونها مشتری مصرف کننده پیدا کرد. گزارش با استفاده از حسگرهای بومی در نقاط پایانی، ایمیل و پیامرسانی، ترافیک شبکه و وب و فناوریهای ابری و عملیاتی، تکنیکها، تاکتیکها و روندهای برتر در فعالیت عامل تهدید را نشان میدهد.
کارشناسان اعلام کردند که ایالات متحده، چین، هلند، فرانسه و روسیه با بالاترین تهدیدات ایمیلی روبرو هستند و صنعت تولید بیشترین شناسایی رویدادهای خطر را بر اساس دادههای مدیریت ریسک سطح حمله ثبت کرده است. علاوه بر مراقبتهای بهداشتی و فناوری، بخشهای خردهفروشی و دولتی نیز آسیبپذیر بودند.
این گزارش همچنین نشان میدهد که رایانههای رومیزی و لپتاپها بیشترین شناسایی حملات ورودی را براساس دادههای امنیتی شبکه خانگی و پس از آن گوشیهای هوشمند، تبلتها، کنسولهای بازی و فضای ذخیرهسازی متصل به شبکه (NAS) ثبت کردهاند.
در تعداد آسیبپذیریهای فروشنده، «Adobe» 25.4 درصد و پس از آن اپل 1 درصد و مایکروسافت 14.5 درصد قرار دارند.
در مجموع 1.63 میلیون تهدید ایمیل پرخطر از جمله 1.43 میلیون ایمیلهای مخرب و آدرسهای اینترنتی فیشینگ، 17 میلیون بدافزار و 2.42 میلیون تهدید به خطر افتادن ایمیلهای تجاری شناسایی شد.
طبق یافتههای ترند میکرو، پیدیافها پراستفادهترین نوع فایل پیوست هرزنامهها هستند، به طوری که چنین پیوستهایی در ماه ژوئن امسال به اوج خود رسید و تعداد شناساییشدهها به 39 هزار میلیون رسید که نسبت به ابتدای سال 1242 درصد افزایش داشت.