about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هند در پی توسعه هوش مصنوعی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هند در راستای گسترش توانمندی خود در زمینه فضای سایبری اقدام به حمایت از شرکت‌های نوپایی کرده که در این زمینه فعالیت می‌کنند. شرکت نوپای «اینفیو» که توسعه‌دهنده سیستم‌های هوش مصنوعی برای سازمان‌های اطلاعاتی هند است، به سمت استفاده از هوش مصنوعی در جنگ‌های سایبری حرکت کرده است.
تارون ویگ، رئیس شرکت اینفیو در توضیح اینکه چرا این شرکت به گسترش همکاری‌های خود با دولت امیدوار است گفت: «ما از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی رفتار آینده بر اساس الگوهای گذشته استفاده میکینم».
درحالی‌که کشورهای دیگر مدت زمان طولانی است که از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده می‌کنند، به نظر می‌رسد که هند هنوز از طریق روش‌های سنتی اطلاعات به دست می‌آورد. این روش‌هایی است که نیاز به مدت زمان زیادی دارد و در برخی موارد اطلاعاتی که در زمان مهم هستند، بعدها بلااستفاده خواهند بود.
هندوستان بعد از اعلام استقلال، با سه کشور همسایه خود درگیری داشته که آخرین مورد به سال 2008 بازمی‌گردد که در آن تروریست‌های مستقر در پاکستان یک حمله انتحاری در شهر بمبئی انجام دادند که طی آن 160 نفر را کشته شدند. اکنون و با رشد فضای سایبری در جهان شکل‌های دیگری از جنگ‌ها متوجه هند است که حملات هکری بخش اعظمی از آن را تشکیل می‌دهد. در حمله اخیر به وب‌گاه پلیس یکی از استان‌های هند، هکرها پرچم کشور پاکستان را به نمایش درآوردند. بزرگ‌ترین حمله سایبری در هند را می‌توان به نشت 22 هزار صفحه از اطلاعات مربوط به زیردریایی متعلق به فرانسه نسبت داد که سال گذشته در رسانه‌ها مطرح شد. هک شدن حساب توییتر راهول گاندی، رهبر مخالفان هند و همچنین مختل شدن وب‌گاه نخبگان گارد امنیت ملی از جمله حملات سایبری دیگری است که هند را با چالش‌های جدی سایبری روبه‌رو کرده است.
ویگ درباره راه‌اندازی این شرکت نوپا و توسعه هوش مصنوعی این‌طور گفت که: «ایده ما برای راه‌اندازی این شرکت این بود که اگر جنگ‌های آینده در فضای سایبری روی خواهد داد، ما به سلاح‌های سایبری مخصوص خود نیاز داریم.»
ازجمله پروژه‌هایی که این شرکت در حال پی گیری آن است راه‌اندازی سیستمی است که نقش یک ستون فقرات را برای همه برنامه‌های جنگ الکترونیکی ارتش هند ایفا خواهد کرد.

 

 

 

 

---------------------------------------------

لینک های مرتبط:

تنش هند و پاکستان در فضای سایبری

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.