هند در میان 5 کشور برتر از نظر قربانیان جرایم سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ اداره تحقیقات فدرال آمریکا (افبیآی) اخیراً گزارشی در رابطه با قربانیان جرایم سایبری در جهان منتشر کرد. هند در این فهرست رتبه چهارم را دارد. در صدر این فهرست، ایالات متحده با بیشترین تعداد قربانیان چنین جنایاتی قرار دارد. فیشینگ همچنان پرکاربردترین کلاهبرداری سایبری بود. این گزارش بهوسیله مرکز شکایات جرایم اینترنتی افبیآی (IC3)منتشر شده است.
افراد مسن با ضررهای مالی بیشتری روبرو هستند
براساس این گزارش، بین سالهای 2017 تا 2021، شکایات دریافتی بهوسیله مرکز شکایات جرایم اینترنتی منجر به خسارت مالی 18.7 میلیارد دلاری برای قربانیان شد. در مجموع 2,760,044 شکایت دریافت کرده بود.
کارشناسان معتقدند که لینک جالبی نیز در این گزارش یافت شد. افراد مسن به دلیل جرایم سایبری متحمل خسارات مالی بیشتری شدند. طبق گزارش، افراد بالای 60 سال در سال 2021 با خسارت 1.68 میلیارد دلاری و افراد در گروه سنی 50 تا 59 سال به دلیل جرایم سایبری با خسارات هنگفتی به میزان 1.26 میلیارد دلار مواجه شدهاند.
کمترین ضرر در گروه سنی کمتر از 20 سال با 101.4 میلیون دلار بود.
رتبهبندی کشورهای دیگر
پاکستان و چین در این فهرست با حملات سایبری بسیار کمتر پشت سر هند قرار دارند. براساس این گزارش، آمریکا با 4 میلیون و 66 هزار و 501 قربانی جرایم سایبری در رتبه نخست قرار دارد. بریتانیا با 3,03,949 قربانی در رتبه دوم ایستاد. هند 3131 قربانی جرایم سایبری داشت. به غیر از 5 کشور برتر، سایر کشورها در مجموع تنها 25 هزار مورد چنین جنایاتی را به خود اختصاص دادهاند. کانادا در این گزارش در جایگاه سوم قرار دارد.
5 کشور برتر عبارتند از :
- ایالات متحده آمریکا
- انگلستان
- کانادا
- هند
- استرالیا
فیشینگ رایجترین نوع جرم
براساس گزارش فوق، فیشینگ/ویشینگ/اسمیشینگ رایجترین نوع جرایم سایبری بود. به دنبال آن عدم پرداخت / عدم تحویل و سپس نقض دادههای شخصی انجام شد. سرقت هویت و اخاذی نیز جزو 5 نوع اصلی جرایم سایبری بودند.
همچنین لازم به ذکر است که جرایم سایبری طی 5 سال گذشته افزایش یافته است.