about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

پنلی در پارلمان هند به دولت توصیه کرده قانونی برای رقابت دیجیتال وضع کند تا به این ترتیب فعالیت های غیررقابتی پلتفرم های فناوری بزرگ را تنظیم کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، دولت نارندا مودی نخست وزیر هند رابطه چندان خوبی با بسیاری از شرکت های فناور ندارد و قوانین سختگیرانه ای بر شرکت هایی مانند فیس بوک، یوتیوب و توئیتر وضع کرده است.

پنل مذکور در گزارشی به مجلس سفلی هند نوشته شده است: کمیته معتقد است دولت باید قانون رقابت دیجیتال را برای تضمین یک اکوسیستم عادلانه، شفاف و رقابت پذیر ارائه کند. چنین اقدامی نه تنها برای کشور و اقتصاد استارت آپ های ما، بلکه برای تمام جهان مفید است.

طبق توصیه این پنل شرکت برای مقابله با انحصار قدرت های فناوری بزرگ باید به طور سیستماتیک به عنوان واسطه های دیجیتالی مهمی شناخته شوند. همچنین این پنل هشدار داده پلتفرم های مذکور هنگامیکه به عنوان واسطه برای تامین ذخایر و فروش در بازارها عمل می کنند، نباید تلاش های خود را بر رقبا ترجیح دهند.

علاوه برآن باید بازارهای دیجیتال مخصوصی در حوزه رقابت ایجاد شود و رفتارهای رقابتی شرکت های فناوری بزرگ باید پیش از به وجود آمدن انحصار و نه بعد از آن رصد شود.

این درحالی است که گوگل و اپل قبلاً به دلیل سواستفاده از بازار اپلیکیشن ها با تحقیق ناظر رقابت این کشور ( کمیسیون رقابت هند(CCI) روبرو شده اند.

شرکت های بزرگ از جمله فیس بوک، توئیتر و گوگل مدتهاست که درباره قوانین متعدد پیشنهادی هند برای بخش فناوری ابراز نگرانی کرده اند. این شرکت ها از بارسنگین پیروی از قوانین گله داشته اند و حتی برخی اوقات گله مندی ها رابطه بین دولت های هند و آمریکا را تیره کرده است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.