about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

دولت و کشور هند سرمایه گذاری ها و برنامه های زیادی را برای پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی درنظر گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مسیر هند برای  تبدیل شدن به یکی از قدرت های برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی با چارچوب هایی آغاز خواهد شد که می تواند در بخش های مختلف زندگی مورد استفاده قرار بگیرد. 
دولت نیز با همکاری مرکز توسعه محاسبات پیشرفت هند، ابر کامپیوتری را طراحی کرده است که می تواند به فریم ورک هوش مصنوعی کمک بسیار بزرگی کند.
هند در سرتاسر جهان به عنوان یکی از کشور هایی شناخته می شود که متخصصان هوش مصنوعی زیادی دارد. 
این کشور شبکه بزرگی از شرکت های استارتآپ را در اختیار دارد که محصولات زیادی تولید می کنند. اما نبود یک سیستم محاسباتی قوی از نقاط ضعف آن ها به شمار می رود. بنابراین آن ها در حال کار کردن بر روی دست یافتن به این مهم هستند.


استفاده از یک سیستم محاسباتی قوی در شرکت های مربوطه، می تواند محصولات آن ها را تبدیل به محصولاتی با کلاس جهانی کند.


باور بر آن است که هوش مصنوعی می تواند نقش کلیدی را حتی در اداره دولت ایفا کند. 
هوش مصنوعی استفاده های زیادی دارد. از این فناوری می توان در حوزه های رفاه اجتماعی، سیاست گذاری و خدمات درمانی بهره برد. 
کشور هایی مانند چین و  آمریکا فعالیت های زیادی را در این زمینه داشته اند.


پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی و به کارگیری الگوریتم های پیچیده، نیاز مند بهره گیری از ابر کامپیوتر های پیشرفته است.


حدود 500 عدد از این ابر کامپیوتر ها در دنیا موجود است که بیشتر آن ها در اختیار چین قرار دارد و  حدود 150 تای آن مورد استفاده ایالت متحده است.
سهم هند از این ابرکامپیوتر ها تنها 2 عدد است که یکی از آن ها هم اکنون در حوزه پیش بینی آب و هوا مورد استفاده قرار دارد.
هند برنامه های زیادی را برای پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی طرح ریزی کرده است و دولت این کشور نیز سرمایه گذاری های زیادی را بر روی این حوزه در نظر گرفته است .
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.