about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری کارمندان اپراتور مخابراتی و هکرها

کارمندان AT&T در ازای دریافت پول از هکرها، اجازه آنلاک کردن تلفن‌های هوشمند را به آن‌ها می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ هکری که به صورت مخفیانه میلیون ها گوشی اپراتور AT&T را آنلاک کرده بود، پس از بازداشت در هنک کنگ به مقامات آمریکایی تحویل داده شد.

این هکر ۳۴ ساله که «محمود فهد» نام دارد، متهم است که طی دوره‌ای پنج‌ساله صدها هزار دلار به پرسنل این اپراتور پرداخت کرده تا میلیون‌ها گوشی را به صورت غیرقانونی آنلاک کنند. وی تنها به یک نفر از کارکنان ۴۲۰ هزار دلار پرداخته است.

فهد پس از دریافت پول از کاربران عادی بخشی از آن را از طریق کمپانی‌های سوری به حساب این افراد واریز می‌کرد. تاکنون سه نفر از این کارکنان به جرم خود اعتراف کرده‌اند. یک نفر دیگر به نام «غلام جیوانی» که مسئولیت جمع‌آوری شماره‌های IMEI و پرداخت رشوه را بر عهده داشته، پیش از این درگذشته است.

به گفته وزارت دادگستری آمریکا فهد پس از پرداخت پول «شناسه جهانی تجهیزات موبایل» یا همان IMEI را برای همدستانش ارسال می‌کرده تا از طریق سیستم داخلی AT&T دستگاه را آنلاک کنند. پس از مشکوک شدن کمپانی به این تیم همه آن‌ها به جز یک نفرشان اخراج می‌شوند.

پس از این ماجرا فهد از طرف مقابل خواسته با نصب یک بدافزار روی سیستم امکان آنلاک گوشی‌های AT&T از راه دور را به وی بدهد. محمود فهد حتی با پرداخت رشوه بیشتر طرف مقابل را اغوا کرده که روترها و اکسس پوینت‌های آلوده را در شبکه قرار دهد تا سطح دسترسی او به سیستم‌های AT&T بیشتر شود.

بر اساس برآوردهای وزارت دادگستری آمریکا تیم مذکور با خارج کردن این تعداد موبایل از شبکه AT&T میلیون‌ها دلار به آن‌ها ضرر زده‌اند.

در صورت اثبات اتهامات محمود فهد در دادگاه، وی به خاطر توطئه برای زیر پا گذاشتن «قانون کلاه‌برداری و سوءاستفاده‌ی کامپیوتری» و کلاه‌برداری الکترونیکی (wire fraud) احتمالاً به ۲۰ سال زندان محکوم خواهد شد.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.