about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا برای ارتقاء امنیت سامانه‌های فضایی، هکرها را دعوت به همکاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا در حال تغییر روش ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی سامانه‌های فضایی هستند و در همین راستا از جامعه امنیت جهانی دعوت کرده‌اند مهارت هک کردن دامنه‌های فضایی خود را در محیطی باز و تعاملی به اشتراک بگذارند.

این دو سازمان آمریکایی از 7 تا 9 اوت اولین برنامه خود به نام چالش امنیت فضایی 2020 (Space Security Challenge 2020) را اجرا خواهند کرد. این برنامه ترکیبی از کارگاه‌های مجازی و چالش‌های مربوط به ایمن‌سازی سامانه‌های فضایی است، ازجمله می‌توان به یک رقابت هکری به سبک (capture-the-flag) با عنوان هک یک ماهواره (Hack-A-Sat) اشاره کرد.

ویل روپر (Will Roper) یکی از مقامات نیروی هوایی آمریکا اظهار داشت:

ما از انجام چالش هک یک ماهواره در اجلاس امنیت سایبری دف کان (DEF CON) خوشحال هستیم. فضا نقش مهمی در اقتصاد و امنیت جهانی دارد. ما در این چالش به هکرها اجازه می‌دهیم ماهواره‌ای در مدار را هک کنند تا بیاموزیم چگونه می‌توان سامانه‌های آینده را ایمن‌تر ساخت.

این دو سازمان نظامی با دف کان همکاری نزدیکی می‌کنند تا مأموریت این گروه را در یک نمایش مجازی به اجرا بگذارند. مأموریت دف کان ایجاد یک جامعه متنوع و متعهد برای ارتقاء و توسعه تخصص و دانش در زمینه امنیت سایبری هوافضا از طریق یک همکاری مثبت است.

این کارگاه‌های مجازی برای پشتیبانی و ایجاد علاقه در حوزه امنیت هوافضا در نظر گرفته‌شده‌اند. رقابت پیش رو مهارت برخی از برترین گروه‌های هکری جهان در هک کردن یک سامانه ماهواره‌ای را به چالش می‌کشد.

در اواخر ماه مه طی یک رقابت به سبک capture-the-flag بیش از 2 هزار گروه متشکل از 6 هزار نفربر اساس صحت و سرعت حل چالش‌های دوگانه امتیازدهی شدند. هشت گروه برتر این رقابت‌ها به مرحله نهایی رقابت هک یک ماهواره دعوت شدند تا به چالش کشیده شده و برای به دست آوردن کدهای دوگانه، سامانه‌های عملیاتی یک ماهواره را مهندسی معکوس کنند. در کنار این رویدادها چندین کارگاه مجازی امنیت سایبری هوافضا و فرصت‌های آموزشی دیگر هستند که هدف آن‌ها ارتقاء امنیت، ایمنی و پایداری سامانه‌های فضایی از طریق آموزش مجازی است. وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا با انجام این نوع همکاری‌ها قصد دارند بیاموزند چگونه می‌توان به سامانه‌های فضایی دست‌یافت و این سامانه‌ها را ایمن و یکپارچه کرد.

رقابت‌های capture-the-flag و کارگاه‌های مجازی رویدادهای آموزشی و نوینی هستند که وزارت دفاع آمریکا قصد دارد از این طریق با خطرات امنیتی پیش‌بینی‌نشده در سامانه‌های هوافضا مقابله کرده، استعدادها در زمینه امنیت را جذب کند و برای دارایی‌های آینده یک طراحی و توسعه مقاوم‌تر ارائه دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.